Kruševljani igraju za publiku i Evropu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.12.2016.
20:56
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Superligaš iz Kruševca u subotu će odigrati poslednju utakmicu na domaćem terenu u jesenjem delu sezone, a trener Dragan Ivanović veruje u trijumf nad lučanskom Mladosti.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka ugostiće u subotu superligaša iz Lučana u okviru 20. kola domaćeg šampionata, a to će ujedno biti poslednji meč koji će "Čarapani" ove jeseni odigrati pred domaćom publikom.

Trener Dragan Ivanović izjavio je pred subotnji okršaj sa Lučancima da će njegov tim biti kompletan i da će pokušati da se pobedom oduži domaćoj publici za podršku koju je pružala od početka sezone.

"Ova utakmica je za nas vrlo značajna i od nje zavisi da li ćemo zadržati četvrtu poziciju koja vodi u Evropu. Utakmicu protiv Mladosti će igrati pun sastav Napretka koji je i izneo veći deo prvenstva. Cilj mi je da pred našom publikom budemo u najjačem sastavu i da im se odužimo za svu podršku pruženu do sada" rekao je Ivanović.

Kruševljani se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji superligaške tabele ali su u poslednje četiri utakmice pretrpeli tri poraza.

"Meni kao treneru je stalo da u utakmici protiv Mladosti budemo dobro organizovani, čvrsti i očekujem dobru utakmicu protiv dobrog protivnika i biće mi zadovoljstvo da završimo pobedom ovaj jesenji deo" zaključio je Ivanović.

Lučanska Mladost se, za razliku od Napretka, nalazi u seriji od četiri meča bez poraza, a dva od ta četiri susreta su rešili u svoju korist.

Utakmica 20. kola Superlige Srbije između Napretka i Mladosti igra se u subotu, 10. decembra od 13 časova, a ulaz na tribine stadiona "Mladost" je slobodan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke