Kruševačka policija potvrdila - U tuči povređen fudbaler Napretka

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.02.2019.
13:14
Izvor: Beta

U tuči nekoliko osoba koja se dogodila u nedelju oko 19.00 u Pionirskom parku u Kruševcu jedan fudbaler Napretka zadobio je lakšu telesnu povredu, potvđeno je danas agenciji Beta u kruševačkoj policiji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U policiji navode da pripadnici MUP-a Kruševac intenzivno rade na utvđivanju identiteta učesnika i svih činjenica i okolnosti događaja, te da su o događaju obavešteni osnovno i više tužilaštvo u Kruševcu.

Mediji su ranije danas preneli da su dvojicu tamnoputih fudbalera Napretka Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa napali za sada nepoznati počinioci.

"Ndijaje je rekao da su ih vređali, ali ne na rasnoj osnovi, da oni nisu odgovarali na provokacije i da je onda jedan od njih metalnim predmetom napao Ibrahima sa leđa i naneo mu lakše telesne povrede", rekla je portparolka Napretka Valentina Vasić je za Radio televiziju Srbije.

Policija je, kako je navela, odmah došla na teren, a fudbaleri su prebačeni u Hitnu pomoć na pregled.

Ibrahim Ndijaje je bio na Hirurgiji kako bi se obavila potrebna snimanja i isključile ozbiljnije povrede.

"On je fizički dobro, odmara, ali psihički nikada više neće biti dobro u ovom gradu i neće se osećati bezbedno", rekla je portparolka Napretka.

Ona je istakla i da takvih problema nikada nije bilo.

"On je ovde šest godina, ceo stadion mu skandira 'Ibro Srbine'. On je čista i dobra duša i dobar čovek koji svakako nije ovako nešto zaslužio", zaključila je Vasićeva.

Dvadesetpetogodišnji Ibrahim Ndijaje je u kruševački Napredak došao krajem 2012. godine. On je Kruševac napustio 2017. kada mu je istekao ugovor, ali se vratio početkom 2018.

Semjuel Baha Regis je iz Kameruna, a za Napredak je zaigrao u julu prošle godine. Ima 22 godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke