Kruševac čeka pobedu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.09.2014.
17:46
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Uoči utakmice sedmog kola JSL koju će fudbaleri Napretka i Vojvodine odigrati u ponedeljak, pomoćni trener kruševačkog superligaša naglasio je da publika u "Lazarevom gradu" zaslužuje pobedu i da će ekipa dati sve od sebe da do nje dođe.

fknapredak.rs/Slobodan Simić
fknapredak.rs/Slobodan Simić

Povezane vesti

Sedam takmičarskih utakmica odigrali su od početka nove sezone fudbaleri Napretka ali još uvek nisu uspeli da osete slast pobede pošto u ligi imaju skor od tri remija i tri poraza a tu je i minula eliminacija iz Kupa Srbije posle penala.

Naredni takmičarski meč "Čarapani" igraju na domaćem terenu i to protiv Vojvodine koja se nalazi u sjajnoj formi i predstavlja pravi izazov za tim Branka Smiljanića.

"Dobri su u kontri i polukontri, dobri su u tranziciji i tu ne ostavlju mesta protivničkim igračima za dokazivanje. Moramo da igramo blizu, moramo da igramo agresivno, i iz te agresije da pokušamo da ugrozimo gol Vojvodine" rekao je na današnjoj konferenciji za medije pomoćni trener Saša Štrbac.

Efikasnost je u datom trenutku ozbiljan problem za tim iz Kruševca koji je na sedam takmičarskih mečeva postigao svega četiri gola.

"Ne želim da stvorimo mnogo prilika, neka ih stvorimo znatno manje ali da postignemo pogodak. Mi smo to zaslužili i ova publika je to zaslužila. Igramo na pobedu i daćemo sve da do nje dođe" zaključio je Štrbac.

Ni kapiten Napretka Nemanja Janičić ne očekuje ništa manje od pobede, prve u tekućoj sezoni.

"Napredak je u poslednje tri utakmice ostavio srce na terenu i tako će biti i u utakmici koja nas očekuje. Samo takvim pristupom i samo takvom igrom možemo da očekujemo povoljan rezultat. Ja sam ubeđen da će svaki igrač dati sve od sebe, a da će na kraju i rezultat doći, i da ćemo ostvariti prvu pobedu u prvenstvu" rekao je Janičić.

Stručni štab kruševačkog superligaša imaće poteškoća u sastavljanju tima pošto za duel sa Vojvodinom neće moći da računa na Velkera, Popovića i Tomića koji su povređeni.

Duel Napretka i Vojvodine zakazan je za ponedeljak, 29. septembar, od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke