Krunić: "Težak rival, težak teren"

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.03.2015.
13:56
Izvor: Beta

Strateg FK Jagodina Simo Krunić kazao je da su fudbaleri niškog Radničkog dokazali svoj kvalitet u duelima sa "večitim rivalima", te da će biti jako teško nadigrati tog rivala na "Čairu".

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog u 18. kolu Superlige Srbije i ocenio da je niška ekipa u prva dva kola prolećnog dela šampionata pokazala koliko je ozbiljna.

"Mislim da će biti jako težak teren u subotu, jer su najavili kišu. Ali, biće teško i nama i njima. Radnički je pokazao da je ozbiljna ekipa, razlikuje se i po igri i po kvalitetu, ali i po rezultatima od jesenjeg dela prvenstva", rekao je Krunić.

"Imali su dva najteža protivnika u prva dva kola. Ni Crvena zvezda ni Partizan nisu uspeli da ih pobede. To pokazuje da je Radnički ozbiljna ekipa i nama će teško biti u Nišu", rekao je Krunić.

On je istakao da njegova ekipa ima adute i da je to ekipa koja uvek daje sve od sebe, što se videlo u poslednje dve utakmice.

"Moramo da se motivišemo i pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat u Nišu", ocenio je Krunić.

Trener Jagodine je kazao da njegova ekipa ima kadrovskih problema.

"Protiv Zvezde je bilo dosta bolesnih igrača, ali zbog važnosti utakmice nismo pričali o tome. Vuk Mitošević je kažnjen. Neki igrači su bolesni, a neki imaju sitne povrede", rekao je Krunić.

I fudbaler Jagodine Milan Đurić očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog, ekipe koja je u prva dva kola osvojila dva boda protiv Crvene zvezde i Partizana.

"Radnički je čvrsta i disciplinovana ekipa. Mi smo ih dobro analizirali i daćemo sve od sebe da se iz Niša vratimo sa povoljnim rezultatom", kazao je Djurić.

Jagodina u 18. kolu Superlige Srbije igra u subotu u Nišu sa Radničkim. Početak utakmice je u 13.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke