Krunić: "Sve zavisi od početka drugog dela sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
18:08
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izrazio je nadu da će ekipa uspešno obaviti pripreme i da će tokom u prolećni deo sezone ući spremna za iskušenja koja je očekuju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine okupili su se u sredu na "Gradskom stadionu" pod Đurđevim brdom i počeli pripreme za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Nakon što su u Beogradu testirane njihove fizičke sposobnosti i zdravstveno stanje Simo Krunić je danas izvršio prozivku i izneo svoja očekivanja pred nastavak šampionata.

"Ne možemo ništa  da obećamo unapred, sve zavisi od nas odnosno od igrača, kako ćemo da se pripremimo pre svega i kako ćemo da uđemo u prvenstvo" rekao je Krunić.

"Ćurani" su prvi deo sezone završili na sedmoj poziciji na tabeli a na startu prolećnog dela šampionata čeka ih serija teških utakmica što je danas apostrofirao i trener Krunić.

"Normalno je da je sve teško, ja odmah već razmišljam o prve četiri utakmice imamo tri gostovanja i imamo Kup i  daćemo sve od sebe da što bolje uđemo u prvenstvo. Nadam se da će nas mimoići neke loše stvari i da ćemo biti spremni, jer mi imamo igrače koji već dugo godina igraju i koji su utrenirani" istakao je trener Jagodine.

Prvi deo priprema za drugi deo sezone fudbaleri Jagodine će odraditi u gradu na Belici a potom sledi odlazak u Antaliju.

Na pripremama u Antaliji izabranici Sima Krunića odigraće osam jakih kontrolnih mečeva. Sedam protivnika već je poznato i to su ukrajinski Volin, Panduri iz Rumunije, Žetisu iz Kazakstana, poljski Pogon, ruski Rostov, mađarski Ujpešt i Čang Ing iz Kine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke