Krunić strahovao od Voždovca, nije imao ništa protiv "minimalca"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.02.2019.
15:42
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Trener Čukaričkog Simo Krunić pohvalio je pristup svojih izabranika u duelu sa Voždovcem i priznao da bi bio zadovoljan i minimalnim trijumfom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Tačku na seriju od tri utakmice bez trijumfa fudbaleri Čukaričkog stavili su u nedeljnom okršaju sa gradskim rivalom Voždovcem.

Očekivalo se više od malog gradskog derbija, na kraju se ispostavilo da je Čukarički imao lak posao, pošto je slavio sa 3:0.

"Bio bih presrećan i da smo pobedili sa 1:0, golom u 90. minutu. Nisu našem rivalu neke stvari polazile za nogom, možda im je i teren problem, s obzirom da igraju na 'veštaku', trebalo je malo vremena da se priviknu", rekao je trener "Brđana" Simo Krunić.

Strateg Čukaričkog smatra da je pristup njegovih izabranika presudio na jučerašnjem susretu.

"Pobednika utakmice presudio je samo naš pristup, ništa drugo. Kad očekujete tako dobrog protivnika, onda se borite za svaku loptu, za svaki aut, tako da igračima idu sve čestitke", dodao je Krunić.

On je posle svega poželeo Voždovcu mnogo uspeha u nastavku šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Montana
Monday, 25.02.2019
17:22

Namestena tekma! Iz keca u kec i 2+I pol. Da su mogli ovi iz Vozdovca sami sebi bi dali go. Providno i jadno. Niko rec nije napisao zasto nije igrao Stuparevic. Nije ga bilo ni na klupi. Prvo poluvreme je bilo za Uefu..uzas!