Krunić: "Pribojavao sam se Radničkog"

Autor: Beta Beta
subota 29.11.2014.
16:49
Izvor: Beta

Fudbaleri Jagodine upisali su očekivanu pobedu nad "fenjerašem" ali je trener Simo Krunić priznao da su se "Ćurani" izvukli u duelu sa Radničkim 1923.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da su njegovi fudbaleri uspeli danas da "izdrže do kraja" i da sa 2:1 pobede Radnički 1923, ali je dodao da se pribojavao tog susreta.

"Čestitam Radničkom na fer i korektnoj i dobroj igri, ali i svojim igračima na pobedi, oni su danas u jako teškoj utakmici uspeli da izdrže do kraja i da pobede. Pribojavao sam se Neška (Milovanovića) i Radničkog. Videli ste i sami da smo dali ta dva gola, a posle smo se spasavali i na kraju uspeli nekako da izdržimo", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Domaći tim je slavio sa 2:1 u 14. kolu Superlige i tako zabeležio drugu uzastopnu pobedu.

"Prezadovoljni smo rezultatom. Radnički je pokazao da ima čvrstu i tvrdu ekipu i da zaslužuje poštovanje. Dali smo lagano dva gola, pa je izgledalo da je ovo bila laka utakmica, ali smo znali da ona nema veze sa onom u Kupu, tako da smo sada jako teško uspeli da pobedimo jako dobru i organizovanu ekipu Radničkog", dodao je Krunić.

Jagodina je nakon današnjeg trijumfa izbila u gornji deo tabele.

"Ovom pobedom su moji igrači uspeli da vrate bodovno stanje koje smo očekivali pred početak prvenstva. Na našu sreću, sada smo dobro bodovno pozicionirani. Imamo još dve utakmice da se iskupimo i da završimo ovo prvenstvo kako treba", rekao je Krunić.

Trener Radničkog Neško Milovanović pohvalio je Jagodinu i kolegu Krunića.

"Vidi se da je ovo ekipa koja tačno zna šta radi. Dali su nam dva gola u prvom poluvremenu maltene bez šansi, a to su sve proizvodi treninga i velikog rada. Mislim da su je u prvom poluvremenu Jagodina bila dosta dobra, a u drugom moj tim. Čestitam svojim igračima na dobroj igri u drugom poluvremenu", rekao je Milovanović.

Radnički je danas postigao svoj tek treći gol u prvenstvu.

"Danas smo posle ne znam ni koliko utakmica dali gol u prvenstvu i nadam se da ćemo u utakmici protiv Vojvodine obradovati naše navijače. Jesmo mi izgubili 2:1, ali ja nisam trener koji posle poraza kudi igrače. Mnogo problema imamo u Radničkom i mnogo se i vanfudbalskih stvari dešava, ali izaći ćemo mi iz ovoga kao pobednici, nadam se već u subotu protiv Vojvodine", rekao je Milovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke