Krunić pod pritiskom, ali i imperativom pobede pred Javor!

Autor: Beta Beta
petak 02.08.2019.
19:14
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je danas da je eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evropa u prvom kolu na celu ekipu ostavila velike psihičke posledice, ali da igrači moraju da se okrenu Super ligi Srbije i predstojećoj utakmici protiv Javor

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je danas da je eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Evropa u prvom kolu na celu ekipu ostavila velike psihičke posledice, ali da igrači moraju da se okrenu Superligi Srbije i predstojećoj utakmici protiv Javora u kojoj očekuje pobedu.

"Igramo na Čairu i daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu u ovom meču. U prošlom kolu smo izgubili od Crvene zvezde i moramo se što pre vratiti na pobednički put u domaćem prvenstvu. Ispadanje od Flore u Ligi Evropa ostavilo je velike psihičke poslednice na nas, pre svega zbog odgovornosti prema klubu i ljudima koji ga vode, a koji su nam sve dali i omogućili vrhunske uslove za rad. Sve to nas još boli, ali moramo da se okrenemo Superligi"
, rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog igraju u subotu od 20 časova protiv Javora, utakmicu trećeg kola Superlige Srbije.

"Čeka nas Javor, koji je tradicionalno neugodan rival za sve timove u ovoj ligi. Oni su do sada odigrali samo jednu utakmicu u prvenstvu, izgubili su u gostima od Zvezde 0:2 i gledajući taj meč stekao sam utisak da se radi o veoma disciplinovanoj ekipi. Organizovano se brane i pokušavaju da protivnika ugroze iz kontri. Tako su igrali protiv Zvezde i očekujem da tako igraju protiv nas. Meč dočekujemo spremni i svesni da nam nijedan drugi rezultat osim pobede ne odgovara"
, dodao je Krunić.

Trener Javora je Krunićev nekadašnji saradnik Igor Bondžulić.

"Mi smo osam, devet godina radili zajedno i biće mi veliki izazov da se nadmudrujem sa njim. On je jedan od naših najboljih mladih trenera i cenim sve što je u karijeri uradio za mene, jer mi je mnogo pomogao u ovom poslu. Javor pred ovu utakmicu nema opterećenje kao mi. Doći će da odigra maksimalno, a na nama je da se nametnemo i pokažemo da smo jedan od najkvalitetnojih timova u Srbiji. Igraćemo napadački, nećemo potceniti rivala, bićemo maksimalno ozbiljni i mislim da bi to trebalo da bude dovoljo da opravdamo očekivanja", naveo je Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke