Krunić odbio da priča o suđenju

Autor: Beta Beta
subota 08.04.2017.
22:46
Izvor: Beta

Trener Radnika Simo Krunić nije želeo da govori o sudjenju na današnjoj utakmici u kojoj su njegovi fudbaleri posle preokreta izgubili od Partizana.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

"Neću da pričam o sudjenju, nije dozvoljeno. Videli ste šta je bilo. Isključenja su nas poremetila. Pokušali smo da pariramo sa devet igrača, da se borimo, odradimo muški. Nemam šta da zamerim svojim igračima, igrali su fenomenalno protiv Partizana", rekao je Krunić novinarima posle utakmice.

Partizan je posle preokreta pobedio Radnik sa 2:1 u 29. kolu Super lige Srbije.

Pobednički postignut je iz penala, a sudija je neposredno pre gola isključio fudbalera Radnika Frensisa Kjeremeha, a posle i kapitena Aleksandra Gojkovića.

Krunić je naveo da mu je žao zbog mnogo dobijenih kartona.

On je rekao da su njegovi igrači dali sve od sebe i "ginuli" za svaku loptu.

"Čestitam im, tako se bori za ekipu, bez obzira na to ko je protivnik", rekao je trener Radnika.

Po njegovim rečima, ekipu Radnika su poremetile povrede i prinudne izmene.

"Dobro smo parirali Partizanu, odgovorili na njihovu igru. Dominirali smo, po meni, u prvom poluvremenu. U drugom smo imali prinudne izmene, a nemamo toliko kvalitetnih igrača kao Partizan, što nas je poremetilo. Igrači koji su ušli su dali sve od sebe, ali se poremetila igra, ne zbog Partizana već zbog nas samih", kazao je Krunić.

Radnik posle 29 kola zauzima 13. mesto na tabeli Super lige sa 24 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 09.04.2017
11:43

Iz izjave prepotentnog zvezdaša možemo da zaključimo da je Radnik fenomenalno igrao, da se Partizan ništa nije pitao, a da je Radnik izgubio nesrećnim okolnostima. Budi srećan što vas je sudija spasio da ne primite 5 najmanje. Kakva igra, to je bilo samo jedna tuča i zadržavanje vremena.

avatar
svojnasvome
Sunday, 09.04.2017
08:45

A o cemu bi ti da pricas? Hoćeš malo i o tome da ste ovde radili pogibeljne startove....lepo moze al ajd pokazite ih i ptotiv zvezdane

avatar
bojansamardzic
Sunday, 09.04.2017
00:08

Nisam gledao, ali cim Nikolic kaze da je bio cist penal, pa jos kad Revolt ponovi, mora da je bio dobrano sumnjiv, vrijedi pogledati. :)

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
14:39
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
22:24

Istina je da sam mogao i nesto bolje da odgovorim, istina je da imas i ime i prezime.

avatar
bojansamardzic
Sunday, 09.04.2017
21:45

Nisam ja 'ovaj', za razliku od tebe imam ime i prezime, a i neku dozu objektivnosti. ;)

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
23:46

O ofsajdima na obe strane (na istoj strani sveta se desilo, ali u razlicitim poluvremenima Hahaha) necu ni da pricam. E, moj Simo, za male pare...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
23:42

STA je bilo? Frensis nije zasluzio drugi zuti? Nije bio penal za Partizan? U slucaju Cancarevica sudija nije imao dovoljno strpljenja? Cak i kad mu je pokazao zuti, ovaj se smeskao i dodatno zadrzavao vreme, to svi koriste, ali u njegovom slucaju to je bilo, najblaze receno, bezobrazno. Zarkovic je ostao na terenu iako je morao da bude iskljucen u devetom minutu i to direktnim crvenim! Ako se ipak odlucis da pricas o sudjenju u narednim danima, pazljivo biraj reci i pazi sta ces reci jer naspram sebe imate Stab za demontiranje lazi i obmana koji radi danonocno i bez prestanka i sve odmah resava na terenu:-D

avatar
Moemilo
Sunday, 09.04.2017
10:10

Pesnica leonarda ????? Pa Radnik jeste igrao grubo i svaki start im je kažnjen kartonom!!! Ali faulovi za Radnik koji nisu svirani i onaj smešni kontrafaul na 20 metra od gola partizana.... A konstatacije da vam je poslat sudija da vas srubi kad ono medjutim!!! Bez njega ni bod......

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
14:45
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
14:40

Nije svaki start kaznjen, a pogotovo nije svaki kaznjen onako kako je trebao da bude. Unistio nas je taj nazovi sudija, upravo je uradio ono sto smo i ocekivali da ce da uraditi. Inace, napisao sam ti juce za Javor da nije bio penal kad je Onjilo dobio drugi zuti, vrati se na tu vest da vidis i snimak.

avatar
MilošPB
Sunday, 09.04.2017
11:34

Kada je Đurđević udario fudbalera Radnika i ovaj ostao na zemlji, vi ste em nastavili akciju, em požurili da izvedete svaki prekid (a igrač na zemlji!). Sudiji takođe nije palo na pamet da zaustavi kod prekida loptu i ako ništa da igraču žuti zbog simuliranja (a nije simulirao). Dno dna

avatar
chaki
Saturday, 08.04.2017
23:16

Nema tu Simo sta ni da se prica

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
00:12

Mislis na devet metara od mesta na kojem se desio prekrsaj i na koji se stavlja lopta da se sa njega izvede slobodan udarac? Siguran sam da na to mislis i da si primetio da to NIJE postovano ni danas, a na nasu stetu.