Krunić ne želi da tuguje, ovo je obaveza Radničkog

Autor: Beta Beta
subota 20.07.2019.
16:00
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa nema vremena da tuguje zbog eliminacije iz Lige Evropa i da su tri boda obaveza na početku Super lige.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

"Posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope svaki protivnik koji nam dodje nakon tri dana je težak. Nemamo vremena da tugujemo za ispuštenom prilikom u dvomeču sa Florom, moramo da se oporavimo jer nam počinje Super liga i naša je obaveza da je otvorimo sa tri boda", rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će utakmicom protiv Proletera početi novu sezonu u srpskom prvenstvu, u kojoj je prošle zauzeo drugo mesto.

"Klub mora da nastavi sa rezultatima iz prošle sezone. To je veliki izazov za mene. Sve osim novog plasmana u kvalifikacije za Ligu Evropa smatraću neuspehom za Radnički. O ekipi Proletera ne znamo mnogo, pošto su oni, kao i mi, promenili sastav u odnosu na prošlu sezonu. I oni se nalaze u procesu formiranja novog tima, ali to je svakako dobra ekipa. Prošle sezone su ušli u plej-of, a sada sigurno žele da makar ponove taj rezultat. Mi se temeljno pripremamo za ovaj meč i mogu da kažem da ćemo napraviti nekoliko promena u startnoj postavi u odnosu na prethodni. Nije to zbog loše igre, već zbog toga što neki igrači još uvek nisu spremni da igraju u ritmu četvrtak-nedelja. Ja sam optimista i verujem da ćemo u nedelju odigrati kvalitetno, osvojiti tri boda i otvoriti Super ligu na najbolji mogući način", kazao je Krunić.

On je pozvao publiku da podrži ekipu i naveo je da će se tim odužiti dobrom partijom.

Krunić je naveo da je najbolji strelac iz prošle sezone Nermin Haskić počeo da trenira pre nekoliko dana nakon neugodne povrede, u timu će biti čim bude na "optimalnom nivou", a nada se da će to biti što pre.

Utakmica izmedju Radničkog i Proletera igraće se sutra od 20.00 na stadionu Čair u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke