Krunić ne bi bio razočaran i remijem

Autor: Beta Beta
petak 16.08.2019.
16:00
Izvor: Beta

Trener Radničkog Simo Krunić rekao je danas da je cilj pobeda protiv ekipe Mladosti, ali da ne bi bio razočaran i nerešenim rezultatom.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Trener Radničkog Simo Krunić rekao je danas da je cilj pobeda protiv ekipe Mladosti, ali da ne bi bio razočaran i nerešenim rezultatom.

"Čeka izuzetno težak protivnik i moraćemo puno da radimo kako bismo ispunili naš zadatak i osvojili tri boda, mada lično ne bih bio razočaran i ako ne izgubimo", rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će sutra od 20.00 gostovati Mladosti u petom kolu Super lige Srbije.

"Čeka nas težak duel protiv neugodne ekipe, koja posebno dobre partije pruža na domaćem terenu. Oni će prvi put igrati na svojoj novoj travnatoj podlozi i sigurno će biti veoma motivisani, čvrsti i agresivni. Bez obzira na to što su ostali bez nekoliko važnih igrača iz prošle sezone, ponovo su sklopili dobru ekipu. Igraju ozbiljan fudbal i biće nam teško da tamo dođemo do dobrog rezultata. Mi sa druge strane nismo bili ubedljivi u dva poslednja meča, ali smo i pored toga osvojili šest bodova, što je jako bitno. Da bismo ostvarili cilj u Lučanima, a to je pobeda, moraćemo da uložimo mnogo više energije, agresije i želje", kazao je Krunić.

Trener niškog kluba najavio je mogućnost da njegov tim igra sa dva napadača, pošto bi standardnom Stefanu Mihajloviću mogao da se pridruži oporavljeni Nermin Haskić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Friday, 16.08.2019
17:21

Kad je protiv Flore isao na nereseno, eeeej, naravno da ne cudi sto bi isao na nereseno i protiv Mladosti, velikana naseg fudbala. Ovaj covek je trenerska sramota i ne znam kako uspeva da nalazi posao uopste. Teska prevara.