Krunić "miriše nepravdu", u Humsku po bod!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2019.
14:42
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Birao je Simo Krunić reči, ali bi se moglo reći da je pred gostovanje Partizanu govorio o nepravdi koju će njegov tim istrpeti u plej-ofu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Deset dana nakon duela sa Partizanom u okviru 29. kola Super lige fudbalere Čukaričkog očekuje još jedno gostovanje u Humskoj. "Brđani" će u okviru prvog kola plej-ofa na megdan vicešampionu od koga su nedavno poraženi posle preokreta u finišu susreta (3:2).

"Imali smo u prošloj utakmici dobar rezultat, ali smo dozvolili sebi da primimo dva gola u finišu. Bili smo svesni da bi nam tada bod iz Humske najverovatnije doneo treće mesto, tada bismo imali mnogo povoljniji raspored u plej-ofu", kazao je Simo Krunić za klupski sajt.

Čukarički je nakon gostovanja u Humskoj propustio još jednu šansu da preskoči Partizan pošto je odigrao bez golova sa ekipom Mladosti, a strateg "bjankonera" sa Banovog brda tek sada shvata da je njegov tim u jako nepovoljnom položaju.

"Iskreno, nisam bio posvećen plej-ofu, sve do završetka 30. kola. Sada kad sve sagledam, mi smo kao četvrtoplasirana ekipa u nepovoljnom položaju!", kaže Kruinić.

On veruje da je predak na tabeli bio pravedan, ali ga brine raspred u plej-ofu i činjenica da će njegov tim gostovati najvećem konkurentu.

"Najveći konkurent za četvrto mesto će nam biti Mladost. A po rasporedu, mi idemo njima u goste. Oni na strani igraju protiv Proletera, osmoplasiranog tima, pa dve kod kuće, sa šestim i sedmim. Nisu mogli da imaju bolji raspored", tvrdi Krunić.

Tu je i pitanje podele bodova pred start plej-ofa.

"Imali smo osam bodova viška, posle podele imamo četiri. Sa druge strane, mi prve tri utakmice igramo sa boljim ekipama od nas. Stoga, ne vidim prednost četvrtog mesta u odnosu na peto pred plej-of. Ako ništa drugo, valjda je petoplasirani tim trebalo nama da dolazi u goste", poručio je Krunić i dodao,

"Možda i nije trebalo o ovome da pričam, stručniji ljudi od mene su napravili taj raspored, ali sticajem okolnosti, nama četvrto mesto ne daje nikakvu prednost. Čak smo, ponavljam, u podređenom položaju", istakao je trener Čukaričkom.

Zatim je šef stručnog štaba "Brđana" prešao na analizu sledećeg rivala.

"Možemo da pričamo da Partizan ima lošu seriju, loše rezultate... Ali, oni imaju izuzetno kvalitetne igrače, imaju Sava Miloševića, kojeg izuzetno cenim, kao čoveka i kao trenera. Imali su dosta povređenih igrača, desile su im se neke nepredviđene stvari. Da bismo ostvarili povoljan rezultat i uzeli bod, moramo bolje nego pre deset dana", kazao je Krunić.

Čukarički je u prethodnom susretu rano ušao u zaostatak, ali je potom stigao do preokreta koji nije bio dovoljan za trijumf.

"Ono što smo tada odigrali, očigledno nije bilo dovoljno. Kao trener bio sam posle tog meča zadovoljan sa dosta stvari, ali pre svega moram sebe da popravim. Nisam imao dobar odnos, bio sam previše zaokupljen sudijama. Sada ćemo morati svi da damo maksimum da izvučemo bod u Humskoj", poručio je Krunić.

Utakmica 31. kola Super lige Srbije između Partizana i Čukaričkog igra se u subotu, 13. aprila, sa početkom od 19 časova.

Super liga 31. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke