Krunić: "Idemo na pobedu, ali bih bio zadovoljan i bodom"

Autor: Beta Beta
subota 15.09.2018.
15:35
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca u Super ligi Srbije ići na pobedu, ali je istakao da bi bio zadovoljan i bodom.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca u Super ligi Srbije ići na pobedu, ali je istakao da bi bio zadovoljan i bodom.

"Bio bih zadovoljan i bodom. Naravno, moram da istaknem da mi ne igramo na bod, pokušaćemo naravno da ostvarimo pobedu. Ali, na takvom terenu svi su zadovoljni bodom. Ponavljam, naš cilj je pobeda, ali ni bod ne bi bio loš", rekao je Krunić, objavljeno je na sajtu Čukaričkog.

Fudbaleri Čukaričkog sutra gostuju ekipi Voždovca u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Čukarički je trenutno četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 12 bodova, dok je Voždovac deveti sa četiri boda manje.

"Oni su već dugo superligaši, imaju odlične mlade i starije igrače, napravili su sjajan miks...", rekao je Krunić.

Krunić je naveo da će Voždovac biti u prednosti u predstojećem meču i zbog veštačke podloge.

"Navikli su da igraju na takvom terenu, dobro im ide lopta, pas, predaja lopte. Svakako je Voždovac zbog te činjenice u prednosti, čeka nas teška utakmica", rekao je Krunić.

Tokom pauze Čukarički je radio u okrnjenom sastavu, bez nekolicine reprezentativaca, crnogorskih Darka Zorića i Borisa Kopitovića, igrača mlade selekcije Srbije Miladina Stevanovića i Miroslava Bogosavca, te omladinskog reprezentativca Slobodana Tedića.

Krunić je naveo da je pauza u prvenstvu iskorišćena kako bi se prvotimci koji su najviše igrali odmorili, kako bi se povredjeni igrači vratili, a da su oni koji su manje igrali više radili.

"Skoro svi su se oporavili, problema imaju samo Djordjević i Mudrinski. Djordjević se povredio još na utakmici sa Radničkim, a Mudrinski nije baš najbolji za utakmicu protiv Voždovca", rekao je Krunić.

Utakmica Voždovac - Čukarički igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke