Krunić ''99 posto'' u Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.12.2014.
19:13
Izvor: Sportske.net, foca-online.info

Ofaznivni deo Zvezdinog tima će od ove zime najverovatnije biti jači i za Radeta Krunića!

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Podsetimo, Rade Krunić je prošle sezone branio boje Donjeg Srema, pokazao kvalitet i već tada skrenuo pažnju naših najboljih klubova.

Ipak, odlučio se za Seriju A i ekipu Verone, ali tamo nije dobio priliku i izvesno je da će u januaru ponovo promeniti sredinu.

Poslednjih dana su sve glasnije spekulacije da će on biti novo pojačanje Crvene zvezde, koja je jesenas kuburila sa realizacijom.

Da je kontakata sa crveno-belima već bilo, potvrdio je i sam Krunić, u intervjuu za portal ''foca-online.info''. Sudeći po njegovim rečima, velika je verovatnoća da ćemo ga uskoro gledati u Zvezdinom dresu.

''Situacija je, moram priznati, malo delikatna. Na neki način sam se i dogovorio sa crveno-belima, ali ne mogu još uvek reći da je i zvanično sve rešeno. Čekam još uvek da vidim šta će biti sa ponudama koje sam dobio iz inostranstva i ukoliko ne bude ništa što bi zadovoljilo moje apetite, mogu reći da se od proleća 99 posto selim u Ljutice Bogdana'', istakao je Krunić, koji se ovih dana odmara u svom rodnom gradu, Foči.

Kad je u pitanju epizoda u Veroni, iz Italije se vratio razočaran.

''Nisu ispoštovali bukvalno ništa od onoga što smo se dogovorili. Istina, pozvali su me i sad na pripreme, imam priliku da odem u Italiju, ali ja sam to odbio. Sada čekam raskid ugovora i od januara sam i zvanično slobodan igrač'',
dodao je Krunić, a ceo intervju možete da pročitate ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke