Krstičić zna kvalitete Zvezdinih dečaka, a jedan ga je danas posebno oduševio

Autor: Beta Beta
nedelja 28.01.2018.
19:35
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde su bili zadovoljni nakon današnjih utakmica, a čovek koji je nosio kapitensku traku u drugom meču, Nenad Krstičić, nahvalio je momke koji su dobili šansu.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je danas da je zadovoljan pobedom protiv Dinamo Bresta u pripremnoj utakmici u Antaliji.

"Zadovoljan kako smo odigrali, na pripremama je najbitnije da nema povreda. Polako se uigravamo. Dobro smo obavili posao, novi igrači se polako uklapaju u sistem. Nismo primili gol, idemo dalje, da se spremamo za CSKA", rekao je Krstičić novinarima u Antaliji.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas beloruski Dinamo Brest sa 2:0, u drugoj pripremnoj utakmici. Ranije danas crveno-beli su pobedili litvanski Stumbras sa 3:1.

Krstičić, koji je igrao u drugoj utakmici, rekao je da mladi igrači dobro treniraju, da se vidi da su kvalitetni i da shvataju šta trener od njih traži.

"Odbrana sa Strahinjom Erakovićem je super, on je veliki talenat. Klub treba mnogo od njega da očekuje", dodao je on.

U drugoj utakmici igrao je i Ričmond Boaći.

"Vidi se da su igrači dali sve od sebe. Nema lakih utakmica, Dinamo je dobar tim iz Belorusije. Mi uvek želimo da pružimo maksimum i uvek želimo pobedu. Želimo da nastavimo sa pobedama kao i do sada u ligi i završimo bez poraza u drugom delu sezone", naveo je Boaći.

On je rekao da u svakoj utakmici daje sve od sebe i da je spreman da saradjuje sa svim igračima.

"Dajem sve od sebe, bog mi uvek pomaže. Mogao sam da postignem gol ali nisam, to je deo fudbala, ne možete uvek da postižete golove. Ja sam uvek spreman, uvek sam isti Boaći kakvog svi znaju", dodao je Boaći. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Monday, 29.01.2018
09:01

Mali je stopercina i ne treba dovlaciti druge...Meni bi igrao uz Savica odmah