Krstičić: "Smejao sam se Pongračiću u facu, zaslužio je"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.09.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić otkrio je navijačima šta se sve dešavalo na terenu nakon što je Marin Pongračić namerno nagazio Milana Pavkova.

Epa/Andreas Schaad
Epa/Andreas Schaad

Povezane vesti

Scena iz 60. minuta revanš meča plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između Salcburga i Crvene zvezde zauvek će ostati u sećanju navijača srpskog kluba.

Domaćin je vodio sa 2:0, a zatim je Marin Pongračić namerno nagazio Milana Pavkova i time navukao na sebe gnev Nenada Krstičića koji je u tim momentima bio najratoborniji na terenu.

Nedugo zatim Crvena zvezda je izjednačila na 2:2 i zahvaljujući tom rezultatu izborila plasman u Ligu šampiona, a Nenad Krstičić je u emisiji "Zvezdaši pitaju" otkrio navijačima šta se dešavalo na terenu prilikom sukoba sa Marinom Pongračićem.

"Nije to za javnost... Rekao sam mu svašta. Mislim da je namerno skočio na Pavkova. Tu sam se iznervirao, rekao sam mu svašta. Bilo je i psovki, i svega... Sva sreća preokrenuli smo rezultat, na kraju sam mu se smejao u facu jer je to i zaslužio", rekao je Krstičić.

Pored ove zanimljive anegdote Zvezdin vezista je rekao još mnogo toga zanimljivog. Otkrio je šta mu je cilj sa crveno-belima, šta bi voleo da uradi u Ligi šampiona, ali i kako je pobedio bolest i vratio se fudbalu.

Sve to možete čuti i videti u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 13.09.2018
16:18

Krle i ja sam se smejao dezurnim trolerima na vestima o Zvezdi.

avatar
Стевица
Thursday, 13.09.2018
14:41

Хвала ти, Марине, где чуо и где не чуо. Да није било твог потеза, ми данас вероватно не бисмо били ту где јесмо. :)

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 13.09.2018
13:00

Zasluzio je da mu se smejes u facu sto cemu nabiti jos vece komplekse.