Krstičić se emotivnom porukom oprostio od "Delija", da li je "zaboravio" nekog?

  • Autor: Ivan Cvetković

  • 26. decembar 2018.

  • 20:32

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Izgleda da će nakon svega ipak ostati gorak ukus u ustima.

Krstičić se emotivnom porukom oprostio od
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev
Doskorašnji vezista Crvene Zvezde Nenad Krstičić potvrdio je danas da će napustiti Beograd kako bi pojačao grčkog šampiona ekipu AEK-a.

Jedan od ljubimaca "Delija" se na svom Instagramu posebno zahvalio navijačima, saigračima i treneru Vladanu Milojeviću, ali i istako da odlazi zbog "pitanja dostojanstva".

Nije spomenuo upravu kluba, pa možda u tom "grmu leži zeci"?

Uostalom, evo šta je poručio novopečeni reprezentativac Srbije.

"Osećam obavezu prema svima koji mi pišete, ali i prema sebi. Ovih dana je bilo mnogo naslova na tu temu, emocije su bile pomešane, ali jedina stvar od svih koju želim da razjasnim svima je ta da idem čistog obraza, čist pred Bogom i nadam se pred svima vama koji ste mi bili veliki pokretač za ovo vreme provedeno u ovom velikom klubu."

"Onima koji prate jasno je u kojem momentu sam došao, verovao sam i zbog toga bio nagrađen savršenom sezonom koja je donela mnogo sreće i ponosa. Sezona koju sam krunisao golom za titulu bila je nešto što sam u tom momentu dolaska sanjao i san se obistinio! Bilo je ponuda prošlog leta, ozbiljnih! Bilo je i onih koje su čekale spremne u Salcburgu završetak utakmice ne bih li se možda predomislio! Ali,tada to nije bila opcija za mene,jer nisam želeo da odem, ostavim Zvezdu, saigrače, trenera, vas na cedilu... Ponude su čekale iako ih nisam želeo, iako sam obećao svima vama, verovao sam ponovo i hvala Bogu opet bio nagrađen! Ovo su najlepše sezone u mojoj karijeri, ujedno najveći uspesi do sad!"

"Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previše interesantni. Pitanje novca nije svakako, ali pitanje mog dostojanstva jeste. Oni koji trebaju, to svakako znaju, ali ono što je bitnije je da na kraju želim jos jednom ovako da se zahvalim svim mojim saigračima na podršci sada i ujedinjenosti kad je trebalo, na osećaju koji je bio najlepši, a to je da smo porodica! Hvala Šefu na svemu što je ucinio za mene, uz njega sam postao bolji čovek, jer je zaista veliki! Hvala Zvezdi! Hvala VAMA CIGANI, najbolji ste na svetu i nedostajaćete mi baš mnogo! Moje srce je crveno-belo zauvek i nadam se da ćemo se videti ponovo! Napred ZVEZDA!
View this post on Instagram

Ovo ce biti jedina izjava po pitanju mog odlaska iz Zvezde..Osecam obavezu prema svima koji mi pisete,ali i prema sebi..Ovih dana je bilo mnogo naslova na tu temu,emocije su bile pomesane,ali jedina stvar od svih koju zelim da razjasnim sa svima je ta da idem cistog obraza,cist pred Bogom,i nadam se pred svima vama koji ste mi bili veliki pokretac ovo vreme provedeno u ovom velikom klubu!!Sam moj dolazak su mnogi osudili kao sto ce i odlazak!Za mene povratak u domaci fudbal nije bio ono sto su neki nazvali “s’ konja na magarca” jer sam dosao u CRVENU ZVEZDU i to je dovoljno reci!Ceo zivot sam sanjao da jednog dana zaigram za klub crveno bele boje i mozda nisam to imao prilike na pocetku karijere,ali kako se sve desava sa razlogom zahvalan sam Bogu sto sam bio odabran da budem u ovoj istorijskoj generaciji!Onima koji prate jasno je u kojem momentu sam dosao,verovao sam i zbog toga bio nagradjen savrsenom sezonom koja je donela mnogo srece i ponosa..Sezona koju sam krunisao golom za titulu bila je nesto sto sam u tom momentu dolaska sanjao i san se obistinio!Bilo je ponuda proslog leta,ozbiljnih!Bilo je i onih koje su cekale spremne u Salzburgu zavrsetak utakmice ne bih li se mozda predomislio!Ali,tada to nije bila opcija za mene,jer nisam zeleo da odem,ostavim Zvezdu,saigrace,trenera,vas na cedilu...Da odem kad je pitanje “ili-ili” budem nesto sto nisam!Ponude su cekale iako ih nisam zeleo,iako samo obecao svima vama,verovao sam ponovo i hvala Bogu opet bio nagradjen!Ovo su najlepse sezone u mojoj karijeri,ujedno najveci uspesi do sad!Sada ne odlazim iz nekih razloga koji bi bilo kome bili previse interesantni..Pitanje novca nije svakako,ali pitanje mog dostojanstva jeste..Oni koji trebaju to svakako znaju,ali ono sto je bitnije je da na kraju zelim jos jednom ovako da se zahvalim svim mojim saigracima na podrsci sada i ujedinjenosti kad je trebalo,na osecaju koji je bio najlepsi,a to je da smo porodica!Hvala Sefu na svemu sto je ucinio za mene,uz njega sam postao bolji covek jer je zaista veliki!Hvala Zvezdi!Hvala VAMA CIGANI,najbolji ste na Svetu i nedostajacete mi bas mnogo!Moje srce je crveno-belo zauvek i nadam se da cemo se videti ponovo!Napred ZVEZDA!🔴⚪

A post shared by Nenad Krsticic (@nenadk20) on

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari