Krstičić pred gostovanje u Nišu: "Ne bih se žalio ni da bude 0:1"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.04.2018.
17:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler crveno-belih Nenad Krstičić kaže da će primarni cilj u Nišu biti osvajanje sva tri boda i nastavak uspešnog niza.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Nakon trijumfa u 157. "večitom" derbiju i dolaska na korak od šampionske titule, fudbalere Crvene zvezde za vikend očekuje neugodno gostovanje u Nišu.

Utakmice koje dolaze nakon "večitog" derbija, bez obzira na to u kom raspoloženju ekipa ulazi u njih, umeju da budu vrlo neugodne i teške za pobediti.

"Ozbiljno se pripremamo za utakmicu sa Radničkim, zato što znamo da nas očekuje zaista teško gostovanje. Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo, kako bismo matematički što pre obezbedili titulu", kazao je Krstičić.

Crveno-beli se šest kola pre kraja nalaze na prvom mestu superligaške plej-of tabele, dok je Radnički treći.

"Pripremamo se kao i za svaki meč i najviše gledamo u svoje dvorište. Naravno, analiziramo protivnika i njihovu igru, ali znamo da je od presudnog značaja kako mi uđemo u utakmicu", dodaje vezista Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije dobio je u tekućoj sezoni oba duela sa Radničkim. Poslednji put Zvezda je na "Čairu" slavila više nego ubedljivo (0:4).

"Nadam se da ćemo i ovog puta biti efikasni, ali iskreno se ne bih žalio ni da bude 1:0 za nas, bitno je samo da osvojimo nova tri boda i nastavimo pobednički niz. Kada se pobeđuje sve je lepo, atmosfera u ekipi je fenomenalna i to je ono što nas gura dalje", kaže Krstičić.

Računajući gostovanje u Nišu, Zvezda će do kraja sezone još tri puta izlaziti iz Beograda, a na kraju će ekipa odigrati ukupno 56 utakmica u sezoni što je svojevrstan rekord.

"Zaista je veliki broj utakmica iza nas, ali ne razmišljamo o umoru. Bliži se kraj i kao da nam ta želja da se prikažemo u što boljem svetlu i da donesemo našim navijačima titulu daje dodatnu snagu. Verujem da ćemo nastaviti sa agresivnom i dobrom igrom koju smo prikazali u večitom derbiju", zaključio je Krstičić.

Utakmica 32. kola domaćeg prvenstva između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde igra se u subotu, 21. aprila od 19 časova na stadionu "Čair".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke