Krstičić: ''Došao je taj trenutak, vraćamo Zvezdu gde joj je mesto!''

Autor: Beta Beta
utorak 28.08.2018.
12:50
Izvor: Beta

Zvezdin pouzdani vezista optimistički dočekuje sutrašnje gostovanje u Salcburgu, odlučujuće za plasman u Ligu šampiona.

BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV
BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u revanš utakmici baraža Lige šampiona protiv Salcburga, pošto dugo čeka na plasman u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Već smo obezbedili učešće u Ligi Evrope, što je veliki uspeh za svaku ekipu, ali mi se time ne zadovoljavamo. Svako ovde zna da Zvezda uvek ima najveće ambicije i da su pred nas uvek postavljeni najviši ciljevi. Zato idemo u Salcburg da pobedimo i da napravimo korak više u odnosu na prošlu sezonu.

Mnogo godina se čeka na grupnu fazu Lige šampiona i verujem da je sada došao trenutak da vratimo Zvezdu tamo gde joj je i mesto, među velikane evropskog fudbala", rekao je Krstičić.

Fudbaleri Zvezde danas putuju u Austriju, gde će u sredu od 21 čas igrati protiv Salcburga, revanš utakmicu baraža za Ligu šampiona. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 0:0.

"Salcburg je odlična ekipa, zato je bilo važno da na svom terenu ne primimo gol. Naša odbrana je još jednom pokazala da je neprobojna i smatram da imamo dobar rezultat.

Odlično smo se taktički pripremili za utakmicu, ali u ovakvim utakmicama srce igra ogromnu ulogu. Mislim da će naše zajedništvo i ljubav prema crveno-belim bojama, kao i ogromna želja za uspehom, doprineti tome da se mi radujemo", naveo je on.

Krstičić je rekao da očekuje veliku podršku navijača sa tribina Red Bul arene.

"Vlada ogromno interesovanje za utakmicu među našim navijačima i siguran sam da ćemo osetiti njihovu pozitivnu energiju", dodao je Krstičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 28.08.2018
15:49

Ne svidja mi se ova javna razmišljanja igrača i čelnika kao da je klub ušao u ls,naravno da treba verovati to je i svrha igranja fudbala ali svi zaboravljaju da su Austrijanci iskusan tim i da imaju više iskustva u evro mecevima i da su oni favoriti.Daj Bože da zvezda prodje ali svi potcenjivacki pričaju od Salcburgu sto je malo zabrinjavajuće.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 28.08.2018
13:47

Samo hrabro, mudro i srce na teren da uzmemo citav plen za ulazak u Ligu Sampiona njen.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 28.08.2018
13:10

Krsticicu,dajte svi svoj maksimum i vise od toga,nemorate pobediti,neka bude jedan jedan.I to je ravno pobedi.Srecno.