Krstaju "smenjivala" glad za tiražom, Srbija ima selektora!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.12.2018.
09:42
Izvor: Sportske.net

Razrešene dileme, mada predsednik FSS tvrdi da ih nije ni bilo...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Konferencija za medije nakon utakmice Srbija - Litvanija u Ligi nacija navela je fudbalsku javnost na pomisao da bi moglo da dođe do nove promene na klupi "Orlova".

Selektor Mladen Krstajić izgledao je kao da su mu potonule sve lađe, govorio je da će o svojim odlukama pričati kada sredi utiske, pa su vrlo brzo počele spekulacije da mu FS Srbije traži naslednika.

Nakon svega što smo mogli da čitamo i čujemo od ljudi iz Saveza, a podsećamo da je Slaviša Kokeza najavio kako će se o statusu Mladena Krstajića govoriti posle žreba kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2020. godine, došli smo do toga da je predsednik FSS obelodanio konačnu odluku u razgovoru za novogodišnje izdanje "Žurnala".

"Krstajića su smenjivale vaše kolege novinari u svojim tekstovima, valjda da privuku pažnju i povećaju tiraž svojih novina i na taj način su dovodili javnost u zabludu. Da budem potpuno iskren, nisu mi baš jasni novinari koji svesno plasiraju takve dezinformacije", rekao je Kokeza.

Pošto je objasnio da je priča o Krstajićevoj smeni potekla od novinara, sa čim ne možemo da se složimo u potpunosti, predsednik Saveza objasnio je da selektor nastavlja sa radom po uobičajenom planu.

"Kao što znate, nikad niko iz FSS nije rekao da Krstajić odlazi sa mesta selektora, to nije bila tema razgovora. Znači, Krstajić nastavlja da obavlja svoj posao i nadam se da će biti uspešan kao u Ligi nacija", poručio je predsednik FS Srbije.

Mladen Krstajic

Mladen Krstajić preuzeo je fudbalsku reprezentaciju Srbije nakon kvalifikacija za Mundijal. "Orlove" je vodio do trećeg mesta u Grupi E u kojoj su igrali još Brazil, Švajcarska i Kostarika.

Tokom jeseni Srbija je pod vođstvom Mladena Krstajića osvojila prvo mesto u svojoj grupi C divizije Lige nacija i tako osigurala plasman u viši rang, ali i mogućnost da se kroz eventualne baraž mečeve domogne plasmana na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Naredni izazovi reprezentaciju Srbije očekuju već na proleće kada startuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Pre toga Krstajić će igrače iz domaćeg prvenstva voditi na turneju po Karibima, a jedinu prijateljsku utakmicu pred početak kvalifikacija za EP "Orlovi" će odigrati 20. marta 2019. godine protiv Nemačke u Volfsburgu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasha_Voj
Tuesday, 01.01.2019
05:01

Krstajic isti murinjo, kada bi otišao i došao neki normalan trener, možda bi i mi igrali poput mančester sad

avatar
Sasha_Voj
Tuesday, 01.01.2019
04:59

Ima al bolje da ga nema

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
16:14

Ti da budes iskren? Hahaha Sam si najavio t(akv)u mogucnost i davao takve signale, a tek da ne zalazimo u to sta si pricao o uvodjenju VAR-a, bas da vidim kako ces da se izvuces iz toga mada si vec i poceo da se ogradjujes i posipas pepelom...

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 31.12.2018
11:45

Da je to rekao prije 2 mjeseca, bilo bi ok, sada je to besmislena i prije svega netacna izjava prvog covjeka FSS.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 31.12.2018
11:23

Pljuni me u brk ako vidimo EP

avatar
Nenad Šmigić
Monday, 31.12.2018
11:22

kakva neozbiljnost ostaviti Krstajica za selektora ?! pa covek je uspeo da se posvadja sa pola igraca iz reprezentacije,niko ozbiljan vise nece pretiti repku,niko....ovde je sve tako ocigledno,kokeza ostavlja poslusnog Krstajica i zavrsava svoja privatna posla,uzas !!!!

avatar
Vicariuosly
Monday, 31.12.2018
11:01

Sta li je sa Veseljkom Trivunovicem? Ima li za njega mesta u reprezentaciji?

avatar
Fikan
Monday, 31.12.2018
10:55

Najbolje je odustati od reprezentacije,sve dok je vode lopovi i neznalice.Sram vas bilo !