Krstajiću, daj mu minute, dobićeš magiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.10.2018.
18:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Napadač PAOK-a tvrdi da mu je za učinak u reprezentaciji neophodna veća minutaža.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mnogima nije jasno zašto selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ne daje više prostora Aleksandru Prijoviću, pa smo zbog toga u Bukureštu mogli da čujemo kako "novinarima ni Bog ne može da udovolji".

Činjenica je da pored raspucanog Aleksandra Mitrovića Srbija ima još jednog golgetera koji rešeta mreže u svom klubu, ali nema dovoljno prostora da se dokaže u državnom timu.

"Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo sjajne stvari, ali nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta na terenu", rekao je Prijović za "Informer".

Napadač PAOK-a je za nepune dve godine u grčkom klubu postigao 45 golova, a samo od početka 2018. godine postigao je 25 golova.

"Kada bih dobio više minuta na terenu, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat", istakao je Prijović.

Aleksandar Prijović upisao je jedanaest nastupa u dresu Srbije, ali prosečno na terenu provodi 19,5 minuta. Ne treba zaboraviti da je jedini gol za "Orlove" postigao u susretu sa Gruzijom i da je upravo tim pogotkom odveo Srbiju na Mundijal.

"Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu", zaključio je strpljivi Prijović.

Narednu priliku da zaigra za reprezentaciju Aleksandar Prijović će morati da sačeka mesec dana jer već u novembru "Orlove" očekuju dueli sa Crnom Gorom i Litvanijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 16.10.2018
21:34

Pa protiv Rumunije je morao da ubaci Prijovica, imali su igraca manje, tacno bi ih s njim I dokrajcili a covek na to odgovara: vama novinarima se nikad ne moze ugoditi! Po toj izjavi see vidi da covek nema veze s fudbalom. Pa nije poenta ugadjati nego znati kog igraca ubaciti, a ja koliko vidim on to definitivno ne zna

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 16.10.2018
19:50

Dmitrovic/Rajkovic/Jovanovic- Gajic, Milenkovic, Veljkovic/Spajic, Kolarov/Rodic- Maksimovic/Gudelj, Matic / Lukic- Zivkovic/Tadic, Ljajic/SMS, Sulejmani/Gacinovic/Radonjic- Mitrovic/Prijovic/Jovic.

avatar
Srba Stamenkovic
Tuesday, 16.10.2018
19:28

Nemam nista protiv Prijovica ali ljudi on jedino moze da zameni Mitrovica, ako bi igrali sa obojicom to bio onaj najgori ostrvski fudbal pun bunarenja i sa loptom non stop u vazduhu. To moze da prodje protiv Irske i Velsa jer i oni igraju tako ali protiv Austrije se vec videlo da ne moze. Tad nas je spasio Arnautovic jer je ocigledno namerno promasio nekoliko zicera u Beogradu.

avatar
Srba Stamenkovic
Tuesday, 16.10.2018
19:26

Od 2015.godine kukamo kako nema zlatnih orlica u reprezentaciji sad su tu Rajkovic, Veljkovic, Maksimovic, SMS, Zivkovic, Gacinovic i opet ne valja. Muslina su svi pljuvali jer nije zvao SMS-a pa danas ti sto ga najvise pljuju ga kuju u zvezde kako je strucnjak i provalio da je prevara. Najjaci komentar sam procitao na jednom portalu posle utakmice sa Rumunijom u kojoj je igralo 8 zlatnih orlica ili bar igraca iz te generacije, kako ovi manekeni iz reprezentacije treba da odu da gledaju zlatne orlice kako se gine za drzavni dres.

avatar
Tuesday, 16.10.2018
20:37

Sve sto si napisao u drugom komentaru stoji, jedino sto bi Prijovicu trebalo dati minute, jer ih je i zasluzio! Makar od 60.min...za pocetak.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 20.10.2018
14:03

Moze da zameni Mitrovica tad jer nema snage nijedan igrac na svetu da igra takvim tempom celu utakmicu koliko se od Mitra trazi u reprezentaciji, ali njih dvojica zajedno, to nikako.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 16.10.2018
20:46

Kako ne razumes, fali Gajic:-D Rajkovic mozda i moze da ostane na golu iako bih prednost dao Dmitrovicu, a ni Jovanovic uopste nije za bacanje (mislim, jeste za golmansko, ali, znas na sta mislim:-)), Milenkovic je bolji od Babica, Kolarov od Antonova, Matic ili Lukic od Zdjelara, Sulejmani ili Ljajic koga se ne bih odrekao i koga bih voleo da vidim od pocetka i levo ako treba, ali, uvek u startnih 11 jer su obojica bolji i od Gacinovica i od Kostica i od Radonjica i Mitrovic od Saponjica/Mandica. Jos samo ostaje da SMS bude isti onaj sa NZ:-D ili bolji i da u Krstajica udje duh Pauna:-D