Krstajićev dan - Ostavka pre stupanja na dužnost!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.01.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Pred članovima Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije u ponedeljak će se naći predlog imenovanja Mladena Krstajića za novog selektora seniorske reprezentacije naše zemlje.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak će zvanično dobiti selektora koji će je predvoditi na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Izvršni odbor srpske kuće fudbala zasedaće od 13 časova u Staroj Pazovi, a na dnevnom redu se nalazi devet tačaka koje ne bi trebalo da proizvedu veću diskusiju.

Najznačajnija od pomenutih devet tačaka dnevnog reda tiče se formalnog imenovanja Mladena Krstajića za novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore promovisan je u jedinog kandidata na Odboru za hitna pitanja održanom uoči novogodišnjih praznika, a danas će Izvršni odbor FSS samo ozvaničiti imenovanje na selektorsku funkciju.

Mladen Krstajić će pre imenovanja na selektorsku funkciju morati da podnese ostavku na članstvo u Izvršnom odboru FSS, nakon čega će biti otklonjena poslednja prepreka na putu ka njegovoj inauguraciji.

Fudbalski savez Srbije i Mladen Krstajić potpisaće ugovor do kraja oktobra tekuće godine što znači da će se nakon Svetskog prvenstva razgovarati o daljem statusu novog selektora "Orlova".

Podsećamo da će Mladen Krstajić biti deveti selektor reprezentacije Srbije od 2006. godine i momenta raspada državne zajednice sa Crnom Gorom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Baxter Stockman
Monday, 29.01.2018
12:03

Kakvi smo mi komedijasi.

avatar
Monday, 29.01.2018
11:26

Deseti, ne deveti. Klemente, Djukic, Antic, Petrovic, Curcic, Mihajlovic, Drulovic, Advokat, Muslin, Krstajic. Jedino ako ne racunate Ljubinka:-)

avatar
Bato C.
Monday, 29.01.2018
10:56
avatar
3x3
Monday, 29.01.2018
10:50

Neko ga je gurnuo da odradi prvenstvo, cisto iz poznanstva da se pojavi na fudbalkoj mapi kao trener. Posle losih rezultata mu nece biti produzen ugovor, ali ce lakse naci posao jer je vodio reprezentaciju. Ko zna ko mu cini uslugu, ali na nas fudbal taj neko ocigledno ne misli.