Krstajića zvali da čestitaju - Znate li šta je odgovorio?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.12.2017.
14:37
Izvor: Sportske.net

Prvi kandidat za novog selektora "Orlova" odmeren u izjavama na svečanosti u Beogradu. Krstajić insistira da treba sačekati sa čestitkama.

EPA/JEON HEON-KYUN
EPA/JEON HEON-KYUN

Povezane vesti

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore Mladen Krstajić prisustvovao je danas svečanosti koju je FSS organizovao povodom proglašenja najboljih u 2017. godini.

Mladen Krstajić je u subotu "proglašen" novim selektorom reprezentacije Srbije od strane medija ali bivši saradnik Slavoljuba Muslina insistira da još uvek nije došlo vreme za čestitke.

"Svi sve znate, samo izgleda ja ništa ne znam..." uz osmeh je prokomentarisao Mladen Krstajić, a zatim nastavio ozbiljnim tonom.

"Bilo bi neozbiljno da kažem da ne bih voleo da budem selektor Srbije. Moj stav je u prethodne dve nedelje da ne prejudiciram", rekao je Krstajić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza danas je izjavio da je Krstajić najbliži klupi "Orlova" ali da treba sačekati proceduru.

"Juče su me ljudi posle novinskih natpisa zvali i čestitali. Pitam: 'Na čemu?". Realno, na čemu? Treba poštovati proceduru Saveza. Kada se to reši, ako ja budem izabran, stajaću na raspolaganju. Do tada da ne licitiramo", poručuje Mladen Krstajić.

Proces izbora novog selektora reprezentacije Srbije podrazumeva da sportski direktor FSS u dogovoru sa Stručnim savetom daju svoj predlog nakon čega konačnu odluku donosi Odbor za hitna pitanja srpske kuće fudbala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 24.12.2017
19:46

NIsta protiv Krstaica mozd ase i pokaze ko dobar, ali ovo je sramotno.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 24.12.2017
16:03

Licitiramo 😂😂😂 pa daj bre....