Krstajić u suzama primio prestižnu nagradu, uz emotivni govor

Autor: Milovan Longinov
sreda 16.05.2018.
12:27
Izvor: Sportske.net

Emotivno veče za srpskog selektora.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić primio je nagradu "Večernjakov pečat" za osobu godine u Bosni i Hercegovini.

Pored Krstajića, nagradu za osobu godine u Bosni i Hercegovini primili su i Vahid Halihodžić, Zlatko Dalić i Vladimir Petković, koji su odveli Japan, Hrvatsku i Švajcarsku na Mundijalu u Rusiji.

"Zahvaljujem se Večernjaku na ovom velikom priznanju. Ovo je za mene poseban dan. Kao što znate, dolazim iz Zenice i sticajem okolnosti sam devedesetih godina prešao u Srbiju. Ali, kada sam počinjao da treniram u mom Čeliku, fudbal sam trenirao iz ljubavi, a ne da bi jednog dana bio fudbaler", rekao je Krstajić sa suzama u očima i dodao:

"Nisam o tome sanjao, nego sam jednostavno želeo da igram u Čeliku i da jednog dana možda zaigram fudbal u Zenici. Danas, kao selektor Srbije, isto tako nisam očekivao da ću doći do ove pozicije u kojoj sam danas. Trenerski posao sam krenuo da radim iz ljubavi jer volim fudbal i zato što mnogu da doprinesem nešto ovoj igri. Na kraju hvala još jednom hvala svima i ponosan sam što dolazim iz moje rodne Zenice", rekao je Krstajić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke