Krstajić progovorio o Matiću! Evo šta je otkrio novinarima...

Autor: Pavle Knežević
sreda 10.10.2018.
17:38
Izvor: Sportske.net

Selektor otkrio da je bio u redovnom kontaktu sa Matićem...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Srbija je doputovala u Podgoricu, Mladen Krstajić je izašao pred novinare, a prvo pitanje iz srpskih medija bilo je o misterioznoj poruci Nemanje Matića na Instagramu: zna li selektor šta je jedan od kapitena hteo da kaže i da li su se čuli?

"Ja znam da je vama interesantno šta je Nemanja Matić napisao na Instagramu bez obzira što se igra istorijska utakmica. Iskreno da vam kažem, čuli smo se tokom vikenda dva-tri puta, rekao mi je u kojoj situaciji se nalazi posle utakmice sa Njukaslom i kako mu je članak. Dogovorili smo se da bi bilo dobro da odmori.

Znate kakav je igrač i čovek i ja sam mu izašao u susret. Čuli smo se i u ponedeljak, posle tog treninga u Mančesteru i porukama mi je rekao da je sve okej i da je dobro prošlo, da treba da se oporavi za naredne utakmice. Posle toga bi bilo neozbiljno da se čujemo. Relacije Matić-stručni štab i Matić-igrači funkcionišu perfektno
", rekao je Krstajić.

Od kada je Krstajić postao selektor nakon smene Slavoljuba Muslina, maletene svaki sastanak sa novinarima doneo je priče koje nemaju veze sa fudnalom.

"Ja živim za taj dan da održim konferenciju na kojoj neću imati pritisak koji je van fudbala. Nadam se da će mi se to desiti posle ove dve utakmice, za to okupljanje u novembru. Te stvari doživaljvam i proživljavam, a kako je meni, to zna moja porodica. Ja čista obraza izlazim u javnost i stojim iza rezultata i za ono što se dešava u ekipi", rekao je Krstajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke