Krstajić prelomio i oko Pantića i Luke Jovića

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.08.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Koliko će još čekati na svoju šansu?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Danas bi trebalo da bude zvanično objavljen spisak reprezentativaca za prve mečeve Lige nacija, sa Rumunijom i Litvanijom, a izgleda da je još nešto unapred postalo poznato.

Posle informacija o nepozivanju, Luke Milivojevića, Vladimira Stojkovića, Branislava Ivanovića... ''Žurnal'' danas prenosi i dodatna saznanja u vezi sa Krstajićevim spiskom.

Iako je jasno da će reprezentacija ovoga puta biti podmlađena, na spisku ipak neće biti Luke Jovića, napadača Ajntrahta i Danila Pantića, veziste Partizana.

Ovoga puta, oni će pomoći mladoj reprezentaciji.

Podsetio'', Orlići'' igraju važne mečeve u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Makedonije 7. septembra i protiv Rusije tri dana kasnije, pa će im Pantićeva i Jovićeva pomoć biti veoma potrebna.

Ali, možda već u narednim mečevima ''A'' reprezentacije budu prekomandovani na Krstajićev spisak, on svakako računa na ovu dvojicu igrača.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Thursday, 23.08.2018
08:49

Ne razumem uopšte čim je Pantić zaslužio da se dovodi u vezu sa reprezentacijom. Možda njegov menadžer to misli pa automatski i novinari "razmišljaju" tako

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Wednesday, 22.08.2018
11:40

Za Pantica manje-vise, treba jos da radi, ali, da Jovic i dalje igra za mladu, a komotno moze da bude i drugi spic kod seniora, to je stvarno neshvatljivo.