Krstajić prati Pavkova, evo šta mu nedostaje da uđe u reprezentaciju!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.11.2018.
18:12
Izvor: Beta

Selektor Mladen Krstajić progovorio je o kadrovskoj situaciji u nacionalnom timu pred duele sa Crnom Gorom i Litvanijom i otkrio šta je Milanu Pavkovu neophodno da bi dobio poziv u reprezentaciju.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da za predstojeću utakmicu protiv Crne Gore u Ligi nacija ne može da računa na povređenog Sergeja Milinkovića-Savića, kao i da je poziv u nacionalni tim dobio Danijel Aleksić.

"Spisak koji smo objavili moraćemo malo da redukujemo iz razloga što neki igrači tek treba da pristignu, a imamo igrača koji je prijavio povredu i neće biti sa nama. To je Sergej Milinković-Savić koji je povredio zadnju ložu. Imamo problem i sa golmanom (Markom) Dmitrovićem, koji je na pregledima zbog problema s trbušnim zidom", rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi gde će se pripremati za predstojeće utakmice protiv Crne Gore i Litvanije u Ligi nacija.

"Ljubomir Fejsa je takođe na pregledima zbog zadnje lože. Posle sinoćne utakmice dobili smo informaciju od doktora Ajntrahta da imamo problem i sa (Filipom) Kostićem. On ima operaciju zuba, tako da i on danas neće da doputuje u Beograd, očekujemo ga sutra. Što se tiče njegove situacije, znaćemo više u narednom periodu", dodao je selektor.

Upitan da li je definitivno samo Milinković-Savić otpao za oba meča, selektor je odgovorio: "Za sada, nadam se da će tako i da ostane, jedino Sergej neće biti u kombinaciji za subotnju utakmicu. Pratićemo zdravstveno stanje ostalih".

Naknadne pozive u nacionalni tim dobili su golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljevič, kao i Danijel Aleksić turske Malatije.

"Svi ostali igrači su zdravi što je najbitnije", dodao je Krstajić.

Upitan da li bi na spisku, da ga je objavio posle utakmice Crvena zvezda - Liverpul, bio i Milan Pavkov, Krsjić je rekao:

"Drago mi je zbog Zvezde koja je napravila dobar rezultat za srpski fudbal i za sam klub. Što se tiče Pavkova, radi se o momku za koje vreme radi, treba da se dokazuje. Dao je dva gola, ništa nije sporno, ali da bi neko ušao u reprezentaciju treba kontinuitet. Nije igrač koji se ne gleda, koji se ne prati, mi patimo sve igrače a to pokazuje i poziv Aleksiću", rekao je Krstajić.

Srbija će 17. novembra dočekati Crnu Goru na beogradskom stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije selekciju Litvanije na stadionu Partizana.

"Od prve utakmice kada smo počeli da igramo Ligu nacija nama je svaka bila bitna i odlučujuća za cilj koji smo postavili. I ove utakmice su mnogo bitne, a što se tiče same Crne Gore... Igraće onoliko koliko mi to dozvolimo. Sugurno da verujem u svoju ekipu, u potencijal koji imamo, ali isto tako poštujemo Crnu Goru", rekao je Krstajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlagoMeniOpetJA
Tuesday, 13.11.2018
17:01

evo bez citanja teksta, fali mu menadzer u dosluhu sa savezom i selektorom. do tad ce biti samo na listi mogucih igraca

avatar
Brajkoo
Tuesday, 13.11.2018
12:00

Nije za reprezentaciju ali samo dok tako ne narede Kokeza i Tvorzic a odugovlače dok ne potpiše novi ugovor sa Cz!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 13.11.2018
05:23

Да...Није лако ући у репрезентацију Србије...

avatar
deki trbic
Monday, 12.11.2018
23:22

Pa decko nije za repreze taciju, to sto je dao dva gola ,pa kada ce tako nesto ponoviti? Posrecilo mu se i to je to.

avatar
Forza RoSs0neri
Monday, 12.11.2018
20:48

Pa koji to kontinuitet ima Danijel Aleksic?Taj se pamti samo zbog onih makazica koje je dao 2010.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 12.11.2018
21:27

12 utakmica, 5 golova 2 asistencije u jačoj ligi od naše...

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 13.11.2018
00:22

Ma ne lupetaj,ima dobru sezonu proslu,ovu jos bolju,ko je sve bio pozivan pa vala moze I on,a dobar je igrac!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
19:24

Novinar ga pita da li je Sergej otpao za oba meca, on kaze da jedino/jedini on sigurno nece igrati protiv Crne Gore Hahaha Nisam te to pitao, covece.