Krstajić otkrio šta očekuje na sutrašnjoj utakmici

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.03.2018.
22:21
Izvor: Sportske.net

Nije bilo mnogo vremena za uigravanje ekipe ali selektor Mladen Krstajić ima jasnu vizuju šta bi njegovi igrači trebalo da urade u duelu sa Marokom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentativce Srbije u petak očekuje prva kontrolna utakmica u 2018. godini na kojoj će i selektor Mladen Krstajić prvi put voditi tim bez prefiksa "vršilac dužnosti".

Ekipa je večeras odradila trening na stadionu Torina, a strateg "Orlova" izneo je poslednje utiske pred sutrašnji meč.

"Što se tiče same atmosfere, odlična je, momci su odradili sve što je trebalo. Očekujemo utakmicu koja neće biti ni malo naivna, ali isto tako očekujem da igrači daju svoj maksimum. Želim da neke stvari koje smo radili u prethodna dva dana pokušamo da prenesemo na teren i naravno s uspehom realizujemo", rekao je selektor Srbije.

Rival reprezentacije Srbije biće selekcija Maroka, afrička reprezentacija koja je bez primljenog gola prošla kroz kvalifikacije za Mundijal.

"Maroko je ozbiljna ekipa, radi se o učesniku Svetskog prvenstva. Svaka druga priča je neozbiljna. U kvalifikacijama nisu primili gol, veoma su čvrsta, agresivna ekipa, dobro organizovana, selekcija koja sigurno zavređuje pažnju", dodao je Krstajić.

Uoči prvog kontrolnog meča u Torinu nema nikakvih problema.

"Uslovi su odlični, onako kako smo i očekivali, sve je na visokom nivou i zaista dobro organizovano", rekao je Mladen Krstajić.

Meć Srbija - Maroko igra se u petak od 20.30 uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hyypia
Thursday, 22.03.2018
23:54

Ne ocekuje se nista jer bog fudbala koji vredi 500 miliona sergej mocni ne igra. Tuga cemer i jad.