Krstajić o dilemi - Luka ili Mitar, evo ko će sigurno igrati sutra!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.06.2019.
17:38
Izvor: Sportske.net

Srbija ima i treću opciju u napadu, na šta je podsetio i selektor.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Selektor Srbije Mladen Krstajić istakao je danas na konferenciji za medije pred meč sa Ukrajinom da su ekipa i stručni štab dobro analizirali protivnika.

"Očekuje nas težak meč. Čvrst i organizovan protivnik, dobro su startovali u kvalifikacijama. Mi smo došli s velikim samopouzdanjem, igramo sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu. Očekujem pravu utakmicu, odlučiće taktičke stvari. Došli smo ovde da ne izgubimo. Nećemo menjati mnogo u našoj igri. Analizirali smo Ukrajinu, dobro smo se spremili za ovaj meč. Momci su dobro sve odradili, pa se možemo nadati povoljnom rezultatom", kazao je on.

Na pitanje o dilemi - Jović ili Mitrović, selektor je dodao da je tu i Aleksandar Prijović?

"Imamo Jovića i Mitrovića, tu je i Prijović. Videćemo danas. Muči i mene to pitanje. Sva trojica ne mogu da počnu utakmicu. Odlučićemo pre utakmice ko će igrati u napadu. Za startnih 11 konkuriše 25 igrača. Znam ja cele nedelje startnih 11."


Otkrio je i ko će biti jedini siguran na terenu sutra.

"Gaćinović može da igra na više pozicija. Videćemo šta i kako, ali sigurno će da počne utakmicu. Eto vam jedna informacija iz prve ruke. Ukrajina igra bez Moraeša, ali ne zavisi samo od jednog igrača. Igrali su bez par igrača, ali jedan igrač ne čini veliku ekipu, niti ekipa gubi s njegovim izostankom", kazao je Krstajić.

Golman "Orlova" Marko Dmitrović kazao je da zna odakle vreba najveća opasnost.

"Silno smo motivisani da pružimo maksimum. Ukrajina je dobra reprezentacija, pogotovo na svom terenu. Dobro smo se odmorili nakon napornih sezona. Ako pružimo maksimum, vratićemo se s pozitivnim rezultatom iz Ukrajine. Izuzetno su jak kolektiv, nemaju super zvezdu. Imaju igrača iz Mančester sitija, Zinčenka, što govori o njihovom kvalitetu. Opasni su iz prekida, snažna su ekipa, uz podršku svojih navijača mogu da naprave šansu u bilo kom momentu. Na nama je da svedemo rizik na minimum", kazao je on.

Meč kvalifikacija za EURO 2020. godine počinje sutra od 20.45 u Lvivu, a potencijalni sastav "Orlova" možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Friday, 07.06.2019
02:25

I jedan i drugi, imaj petlje i igraj sa 2 u napadu, mozes i Tadica.

avatar
jv
Thursday, 06.06.2019
19:08

Nisu mu još javili ko je starter...

avatar
Silent
Thursday, 06.06.2019
18:17

Mitrovic je klasicno drvo

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
18:08

Da, sad je Mijat siguran iako mu je bio u nemilosti, a Luka i dalje nije?! Dmitrovic- Rukavina/Milenkovic, Milenkovic/Veljkovic, Veljkovic/Spajic, Kolarov- Maksimovic, Lukic/Gacinovic- Tadic, Ljajic, Kostic- Jovic. Ljajic mora na desetku! MORA!

avatar
Südkurve München
Thursday, 06.06.2019
17:55

Mi moramo igrati 352 formaciju, jees 4231 kad nemamo desnog beka