Krstajić nema dilemu, on je srpski Luis Suarez!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.03.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net

Još kad bi mu pružio priliku da i u reprezentaciji to dokaže...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Početak ove nedelje obeležen je okupljanjem nacionalnih timova pred nastupajuće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Ono što selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića može da raduje jeste to što će i ovoga puta na raspolaganju imati trojicu kvalitetnih napadača, Aleksandra Mitrovića, Luku Jovića i Aleksandra Prijovića.

Naše ''Orlove'' najpre očekuje prijateljska utakmica protiv Nemačke, već za dva dana u Volfsburgu, a uoči tog duela, Krstajić je govorio u intervjuu za nemački ''T-Online'', gde je Luka Jović bio neizostavna tema, s obzirom da ove sezone briljira u Bundesligi.

Nemački novinari su srpskog selektora upitali o interesovanju Barselone za 21-godišnjeg napadača, a on ga je uporedio sa Luisom Suarezom.

''Pre svega, nadam se da će ostati u ovako dobroj formi, to mi je najvažnije (smeh). On treba da nastavi da se razvija, a onda će Ajntraht i on doneti ispravnu odluku. U to sam uveren.

Ja mu, naravno, želim sve najbolje i najveće moguće uspehe, jasno je da on ima ogroman potencijal i da može postići velike stvari.

Mogao bih da ga uporedim sa Luisom Suarezom iz Barselone. On je klasičan golgeter, veoma dobro kontroliše loptu i veoma dobro razume samu igru. On je hrabar i u svakom trenutku opasan po gol.

Uvek vreba svoju šansu i koristi i najmanju nepažnju protivnika. Ponekad deluje bezvoljno, ali time dodatno obmanjuje svoje čuvare i to ga čini još opasnijim'', istakao je Krstajić.

Na konstataciju novinara da Srbija u svom sastavu ima spoj mladosti i iskustva, Krstajić je odgovorio potvrdno, uz najavu velikih stvari.

''To je upravo moj cilj i moja filozofija. Radi se o kombinovanju talenta i iskustva na uravnotežen način. Čvrsto verujem da ovo može da bude početak nečeg velikog za nas.

Imamo mnogo igrača sa neverovatnim potencijalom, sa velikim ljudskim kvalitetima. Mi računamo na to i želimo to da dodatno nadograđujemo'', poručio je Krstajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Monday, 18.03.2019
20:34

Naklon do zemlje za Mitrovica..svaka cast Prijovicu..Ali,LUKA UBIJA OD POCETKA SEZONE..Ako ovaj MIKI-MAUS od selektora i dalje bude forsirao prethodno navedene..MA SVI TREBA DA BOJKOTUJU REPREZENTACIJU..U STVARI-NJEGA..Mora upariti Mitra i Luku..Pogubno je zvati igrace spram "svoje vizije"..Pravi svoju viziju spram onog SA CIM RASPOLAZES..A imas..MITRA..LUKU..TADICA..KOSTICA..MILIVOJEVICA..MATICA..Igrace koje bi pozeleli u svojim redovima i mnogo jace drzave od nase..Ili se ostavi tog posla koji,DEFINITIVNO NE ZNAS DA RADIS..

avatar
biTan
Monday, 18.03.2019
19:15

Ma znao je Krstajic da je Jovic vrh igrac,zato mu je dao tako veliku minutazu... xD

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Monday, 18.03.2019
16:45

mora 4 4 2 da se igra realno... u vezni red tadic, sms, matic, kostic.. i nek se ubacuje zivkovic i jos neko

avatar
nenadnenad1234
Monday, 18.03.2019
17:42

De Matic i SMS da drze vezni red, nemoj zezas.

avatar
Čerek B.
Monday, 18.03.2019
16:19

On ima filozofiju, plan? Ja sam bio u zabludi. Hvala nemačkim novinarima što su mi otvorili oči

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 18.03.2019
15:05

Da,da, zato greje klupu u reprezentaciji. Bez uvrede prema Mitru koji je odlican spic i verovatno ce biti najbolji strelac u istoriji nase reprezentacije, Luka mora da dobije sansu.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 18.03.2019
14:28

zasto sam ja mislio da on nema nikakvu filozofiju i plan kad covek kaze da ima? :DDD

avatar
NikkiCFC
Monday, 18.03.2019
15:27

Na terenu nema, van njega itekako imaju...

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 18.03.2019
15:38