Krstajić: "Luka obećao gol, razumite Pavkova"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2019.
23:50
Izvor: Sportske.net, Beta

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić otkrio je da mu je Luka Jović obećao da će postići gol protiv Nemačke i zatražio da javnost razume Milana Pavkova i situaciju koja se desila u završnici utakmice.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je ekipa danas protiv Nemačke pokazala kvalitet i karakter i da su fudbaleri pokazali kako treba da se igra u nacionalnom dresu.

"Naša mlada ekipa je pokazala kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal. Mora da se zna da smo igrali bez sedam, osam zaista važnih igrača. Prvo poluvreme smo delovali veoma dobro, dali gol, a imali još nekoliko prilika da na odmor odemo sa ubedljivijim vođstvom. Ko zna kako bi se onda do kraja odvijale stvari", rekao je Krstajić.

Srbija je u Volfsburgu igrala nerešeno 1:1 sa Nemačkom u prijateljskoj utakmici.

"Normalno je da su Nemci uzvratili u nastavku, podigli su se, bili opasni u nekoliko situacija, ali smo tada imali odličnog Marka Dmitrovića. Posle svega viđenog, rezultat je zaslužen, a ja bih čestitao mojim igračima jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije. Uvek do kraja, maksimuma. Čestitao bih i Nemcima, pre svega na gostoprimstvu", rekao je Krstajić posle utakmice.

Strelac za Srbiju bio je Luka Jović.

"Luka je potvrdio svoj potencijal i u ovoj utakmici. Obećao mi je pre utakmice da će dati gol, videli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lepa budućnost", kazoa je Krstajić.

Nemačke novinare je zanimao Krstajićev komentar zbog starta Milana Pavkova nad Lerojem Saneom, kada je dobio crveni karton.

"Crveni karton je možda i jedina loša stvar koja se desila, ali molim vas da razumete i igrača. Nije bilo namerno, Pavkovu je ovo prva utakmica u dresu reprezentacije", naveo je selektor reprezentacije Srbije.

Utakmica sa Nemačkom bila je poslednja provera pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i utakmice protiv Portugala u ponedeljak u Lisabonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke