Krstajić izneo utiske sa žreba, Darko Kovačević zadovoljan

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 02.12.2018.
14:36
Izvor: Sportske.net

Optimizam u redovima našeg stručnog štaba.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević istakao je da je zadovoljan grupom koju je dobila naša reprezentacija.

"Imamo solidnu grupu, rekao bih ujednačenu kada se radi o prve tri selekcije. Možda je Portugalija favorit na papiru, ali isto tako smatram da možemo da pobedimo i Portugaliju i Ukrajinu i da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Važno je da u svaki meč uđemo maksimalno ozbiljno, jer imamo kvalitet da ostvarimo cilj", rekao je sportski direktor Darko Kovačević.

Slično mišljenje ima i Mladen Krstajić, selektor nacionalnog tima.

"Možemo da budemo zadovoljni. Grupa možda nije toliko atraktivna, ali svakako je dobra, jaka i neizvesna. Portugalija kao nosilac grupe i aktuelni prvak Evrope, odosno Ukrajina i mi, selekcije su koje će se boriti za dva mesta koje vode na EP. Zadovoljni smo žrebom. Portugalija je aktuelni prvak Evrope, Ukrajina i mi željni dobrog rezultata, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije. Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalijom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju koje takođe imaju svoj kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci", rekao je Krstajić.

Reklo bi se da svi očekujemo prolazak dalje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
19:13

http://lineupbuilder.com/?sk=h5p3

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
15:48

Srce si mi slomio kad si Ivanovicu oduzeo traku (jos je nisi dao Stojkovicu ili Maticu sto je posebna prica) i kad nisi odveo Maksimovica i Gacinovica. Zreb? Mozda bi bilo bolje da smo upali u grupu sa poljskom i austrijom ili svajcarskom i danskom, ali, ima i ovo svojih dobrih strana.