Krstajić dopunio spisak, pozvao još dvojicu, Zvezda ima novog reprezentativca!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.03.2019.
14:55
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Posle serije povreda morao je ovako da reaguje.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Brojni kadrovski problemi prate naš nacionalni tim tokom priprema za utakmicu sa Portugalom u Lisabonu, na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Preneli smo već da su za tu utakmicu i defiitivno otpali Filip Kostić i kapiten Aleksandar Kolarov, još ranije i Nemanja Matić, a dobre su vesti da se ekipi priključuju oporavljeni Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić.

Pred sinoćnju prijateljsku utakmicu protiv Nemačke naknadno je pozvan napadač Milan Pavkov, a po povratku iz Nemačke, selektor Krstajić je danas uputio još dva poziva.

Naime, on je odlučio da pojača konkurenciju na bekovskim pozicijama, pa je nacionalnom timu priključio desnog beka Crvene zvezde Milana Gajića, kao i nekadašnjeg Zvezdinog levog beka, a sada poljske Lehije, Filipa Mladenovića.

Prema tome, Krstajić će sada na raspolagaju uz desnu aut liniju imati Rukavinu, Miletića i Gajića, a na levom beku Bogosavca i Mladenovića, mada je Gajić u Crvenoj zvezdi odigrao par utakmica i kao levi bek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kokorayko
Friday, 22.03.2019
00:45

Kostić je namerno odustao, krenuo je potpuni bojkot Krstajića,samo još ne žele da govore o tome Kokezanci i ostali napredni elementi.

avatar
magister
Thursday, 21.03.2019
19:48

nenadnenad1995; Al-Ahli - bilo ko da je trener, osim Krstajića, protiv koga se vodi specijalni rat i sad već skoro celogodišnja kampanja, zapitajte se, da li biste ovako komentarisali: Što zoveš? Što ne zoveš? E da si zvao u 8, onda okej, ali u 9(?) - nemaš pojma! Pošto vas ovde već dugo vidim, pretpostavljam da niste ničiji botovi, ali ste totalno zagrizli u kampanji protiv selektora koji je juče, bez nekoliko možda i najvažnijih i najiskusnijih igrača, odigrao nerešeno s Nemačkom na njihovom terenu, a pre toga pobedio u grupi u Ligi Nacija.

Samo se čeka da Krstajić kiksne negde da bi ga smenili, to se oseća, al' ne da mu se da kiksne. Da su Ljajić pred kraj prvog ili Lazović na početku drugog, dali makar jedan gol, pobedio bi. Da mogao je i da izgubi, ali bez 4 nosioca igre (Kolarov, Matić, Tadić, Mitrović, pa i Kostić) - na njihovom terenu, ni to ne bi bio tako strašan rezultat. Rukavina i Bogosavac su odigrali sasvim dobro, a sa Saneom se teško nosi bilo koji svetski odbrambini igrač, a juče ga je još i htela lopta, doduše, ne i gol. Mislim da su svi juče položili ispit, na čelu s Krstajićem, osim možda SMS-a za tu poziciju koju je igrao. Fali kod njega neke budnosti, žustrine, okretnosti. Bolje imati u timu (po meni) Lukića koji nema tako lucidne poteze (koje SMS jako retko pokazuje), ali ima i tehniku i borbenost i oštrinu. Kod gola je nesrećno, za malo, loše dodao Spajić, uhvatio Ljajića u raskoraku, odneli mu loptu i - promešali nas i dali dobar gol. Komentari kako je to Ljajić pogrešio - nisu tačni. Ljajić je igrao skoro spektakularno, ali nije dao gol iz 100% šanse i jednom je zaboravio svog igrača i imali smo sreće pa nismo primili gol.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
22:38
avatar
ViniciusJR
Thursday, 21.03.2019
19:21

Srbija bi mogla imati paklenu reprezentaciju, kad ne bi bilo tog prepucavanja selektora sa pojedinim igracima. I ovako je to odlican tim, ali opet, pogledas i vidis da je 1/3 tu ko zna zbog cega...u stvari, zna se, zbog menadzera.

avatar
magister
Saturday, 23.03.2019
11:06

Srbija - ima reprezentaciju i nazire se i kostur tima i igra za duži period. I - nema prepucavanja selektora sa igračima, ima samo lupetanja nekih nepristojnih igrača, koji pokušavaju da uruše atmosferu u reprezentaciji, da bi došao loš rezultat, pa da kao posledica dođe smena selektora. A vi to komentarišete kao prepucavanje selektora. Pročitajte koliko je i kakvih izjava o selektoru dao Milivojević, a šta je govorio o njemu ili bilo kome Krstajić. Mora i jedno i drugo, da bi mogli doneti zaključak. I mora malo da se uključi logika. Krstajić ga je promenio na utakmici, jer je promenio taktiku (krilo Radonjić, umesto njega - zadnjeg veznog), i on je od tad počeo da vređa. Pa da je časti, predsednik FSS bi mu rekao - *mrš, nikad više u reprezentaciji*, pa to ne rade ni Ronaldo ni Mesi. Od tada Krstajić ni jednu ružnu izjavu o njemu, ovaj desetak loših o Krstajiću. Krstajić ga poseti u Londonu, da ga pozove, da se smiri i igra za reprezentaciju, on kaže - neće da igra dok je Krstajić selektor (!?), Krstajić prenese to, ali izostavi *dok je Krstajić selektor*, meni je to normalno - dovoljno je - neće da igra, a ovaj onda drvlje i kamenje, kako je lažov što je to izostavio. Za mene, taj momak je, ali neviđeni smrad. Pokušava da istera svoje pa makar cela Srbija gorela. On namerno kvari atmosferu, ne bi li došlo do nekog poraza da se pojača kampanja protiv Krstajića. Nadam se da nikad, ni kad bude veteran, neće igrati za reprezentaciju, jer to ne zaslužuje. A u principu, da ne daje stalno izjave, o kojim njegovim potezima bi se pisalo u novinama? O golovima iz penala i dodavanjima u širinu i najbližem igraču. Običan prosečnjak. Niti daje tempo, ko Maksimović i Fejsa, niti drži loptu i preseca, ko Matić, niti ima prodornost, ko Lukić. Dobar igrač, ne više od toga.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 21.03.2019
17:11

Kakvo iznenađenje jda nisu obojica iz zvezde pogotovo nakon fantastičnog reprezentovanja tog kluba i reprezentacije Srbije protiv Nemačke.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
16:55

Obojicu sam preporucio mada sam vise od Mladenovica bio za Momcila:-D

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 21.03.2019
16:04

Da je Gajica pozvao na pocetku rec mu niko ne bi rekao, ali da zoves desnog beka posle otkaza (povrede) levog beka (Kolarova) i levog spoljnog (Kostica) je malo nebulozno.
Mi uz desnu aut liniju imamo iste igrace koje smo imali i na pocetku okupljanja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 21.03.2019
17:10

Rodić povređen, Stojković Crnogorac, a Aleksa Terzić prodat...pa koga drugog da pozove, jedino nekog zvezdinog levog beka kadeta.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 21.03.2019
17:53

Pa kazu da se Rukavina povredio,dal je tacno ne znam,negde sam procitao.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 21.03.2019
16:04

Gajic koji je u poslednje 2 godine odigrao 3 utakmice dobija poziv...bolje da je zvao onog iz djenove mislim da je Lakicevic ili nesto tako....strasno sta uradise sa reprezentacijom...pola od ovih igraca sa spiska ne zasluzuje da se tu nadje

avatar
НЕМАЊА
Friday, 22.03.2019
09:36

A Lakicevic je odigrao ove sezone utakmica i utakmica, verovatno ga nije pozvao da ovaj malo odmori, daaaj z**ebi me te price, da je dosao kod vas pisali biste da je novi Bane Ivanovic.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 21.03.2019
16:01

nastavak pozivanja igraca samo da odigraju koji minut zbog sledece prodaje