Krstajić dobio potvrdu od Kokeze!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.11.2017.
12:48
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Da li je ovo ključni potez?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Mladen Krstajić ispunio je očekivanja čelnika Fudbalskog saveza Srbije tokom minule azijske turneje.

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije to je otkrio u izjavi za ''Blic'' posle jučerašnjih 1:1 sa selekcijom Južne Koreje.

U prvoj reakciji posle pobede nad Kinom i remija sa Južnom Korejom, predsednik FSS Slaviša Kokeza i sportski direktor Goran Bunjevčević obavili su razgovor sa Krstajićem, koji posle svega ima razloga za zadovoljstvo.

''Jedino što mogu da vam kažem na ovu temu jeste to da sam dobio poverenje od predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze i sportskog direktora FSS Gorana Bunjevčevića da u ove dve utakmice ostvarim zacrtane ciljeve.

Od njih sam dobio potvrdu da sam u tome uspeo'',
istakao je Krstajić i izrazio zahvalnost i svojim saradnicima u stručnom štabu.

Podršku Krstajiću juče je pružio i Adem Ljajić, i to ne samo posle meča, već i na samom terenu, s obzirom da je posle postignutog gola otrčao u zagrljaj našem dugogodišnjem reprezentativcu koji, kako sada stoje stvari, ima najveće šanse da vodi Srbiju i na Mundijalu naredne godine.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miso Gajic
Thursday, 16.11.2017
10:21

Protiv Muslina sam bio čim je postavljen za selektora , kao i posle kroz čitave kvalifikacije. Zamjerio sam mu ne pozivanje Ljajića ,SMS i drugih mlađih igrača , posebno forsiranje Rukavine , koncepciju ili sistem igre i mnoge druge stvari.Kada je Muslin već sa tim svojim jadnim sistemom izborio plasman na SP, po meni je sulud sada ovaj potez otpuštanja. Trebalo je sjesti s njim analizirati sve i možda sugerisati za pozivanje SMS i još po nekog igrača , i pustiti ga da završi ono što je započeo . Ali dobro , sada kad je Muslin precrtan ,baratati sa nekakvim imenima je suludo . Vođenje reprezentacije treba dati Krstajiću. Iako je neiskusan , uz ovu reprezentaciju je bio od samog okupljanja ,kroz kvalifikacije i ima izgrađen nekakav odnos sa igračima . Na kraju ovo mu je dobra prilika za dokazivanjem. Na azijskoj turneji me je malo nerviralo to što nije do kraja i na pravi način provjerio sve igrače koje je poveo. Umjesto da svima da po poluvrijeme on je čak uvodio i u nadoknadnom vremenu. Ni kod njega ne shvatam razlo tolikog forsiranja Rukavine , pa nije moguće da nemamo boljeg. Ali hajde , turneja je pokazala mali napredak. Vidi se tu, prvo zdrav odnos selektor-igrač,pokazalo se da SMS mora igrati , da neki mlađi , zaslužuju poziv . Posebno Živković i Grujić. Mislim da bi morao naći boljeg napadača od Prijovića. Po meni on nije pravi izbor. Na kraju , ne zvati nikoga (Jovanović,Stojanović i sl.) šansu dati Krstajiću.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Thursday, 16.11.2017
19:01

Koji Jovanovic? Valjda Jokanovic. A otkud znate da takvi razgovori vec nisu bili obavljeni sa Muslinom? Ja sam cak ubedjen u to da ih je bilo nekoliko na tu temu. Sto se tice izmena, postojao je broj dozvoljenih, a to je sve stvar dogovora, ako je mogao najvise sest po svakom mecu, to je solidno iskoristio, ali, nekima koje je uveo je trebao da da nesto malo vise minuta.

avatar
Mario Žile Stajić
Wednesday, 15.11.2017
22:17

Logičan slijed događaja. Niko drugi neće da se prihvati posla. Krle nije neko bog zna kakvo rešenje ali treba mu dati podršku.

avatar
bokibole
Wednesday, 15.11.2017
19:54

zao mi cica Muslina-znali su kakva je njegova taktika(pa covek je pre 17god vodio Crvenu Zvezdu,igrao na odbranu i kada se da gol on pokaze igracima-zatvaraj tekmu!Znaci udri,destrukcija.Nasao je prave igrace,u to vreme imao rezultate,a oteran je posle sramotne igre od Zenita)dali su tada u ruke vruc krompir je je stara garda,iz tog ugla mi se cinilo da je on pravo resenje za posao!Nisu ga trebali oterati ovako,iako gledam SMS-igracina je,nema sta,talenat,pravi igrac.Ali po meni,sve je to nekako dublje,nesto mi tu bas smrdi jako!

avatar
prike
Wednesday, 15.11.2017
19:31

Katastrofa kakve komentare podrske ovde vidim, kao da neko spinuje za Krstajica. Pa ne, ako je tako onda moze npr. Varda da bude selektor na sledecim Svetskom, i on je bio kosarkas... Neverovatno.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 15.11.2017
19:13

Jedini trener malo kvalitetniji moze biti komsinicin i Stanoje ali nas Stanoje nema trenutno nijedan malo bolji rezultat neracunajuci sa Partizanom od pre nekoliko god... Ali verujem da bi Pauna svi docekali sa odusevljenjem!

avatar
soru
Wednesday, 15.11.2017
18:28

ja ne znam sto se svi tripujete sto su otpustili muslina...mos misliti odveo nas na svetsko prvenstvo...da je bilo ko od vas bio selektor tada otisao bi na svetsko prvenstvo u onoj grupi...a kakvu je igru igrala srbija? nikakvu...sramotnu...u sred beograda igramo protiv gruzije sa 2 zadnja vezna i mucimo se citavu utakmicu...ko zna sta bi bilo da su oni dosli da napadaju a ne da se brane do primljenog gola...krstajic nije ostavio neki utisak na mene ali videcemo kakav ce biti ako ostane selektor

avatar
Budarrr
Wednesday, 15.11.2017
16:08

Sa Krstajicem možemo mnogo na SP jer je on dobar čovek a za reprezentacije na velikim takmičenjima najbitnija je atmosfera.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 15.11.2017
19:09

donekle si upravu ali iskustvo ga zeza. Ali ako tako gledamo sta napravi Paun sa klincima isto bez iskustva...

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 15.11.2017
15:38

pa mogli smo imati pobedu juce da nije sviran taj nepostojeci penal. sta bi onda rekli da smo pobedili!? licno nisam za krleta ali ko da vodi tim? navedite neka autorativna imena molicu. meni niko ne pada na pamet trenutno ako vec piksi nece.

avatar
DR DRE
Wednesday, 15.11.2017
14:51

Na cije reci se ti pozivas, zar oni za tebe trebaju da predstavljaju bilo kakav autoritet...

avatar
jv
Wednesday, 15.11.2017
14:35

Kad nema nikoga, dobar je i Krstajić. Želim mu sreću, ovo mu je životna prilika. Ipak, mislim da nas čeka Golgota, i da nemamo nikakve šanse. Otpustili su čoveka koji je bio prvi i očekuju da će neko ozbiljan preuzeti reprezentaciju. Ako onom ko je bio prvi sleduje otkaz, šta se dobije za drugo ili treće mesto?

avatar
3x3
Wednesday, 15.11.2017
14:13

Znao sam, a i pisao sam na ko zna koliko vesti da ce ovo da se desi. Ovo je nesto najgore sto moze da se desi reprezentaciji, tj. da Krstajic postane selektor. U totalnom smo kanalu. Izjava kako je odigrati nereseno sa ucesnikom SP je sramna. Nije odigrano nereseno sa Spanijom ili Nemackom, pa da se hvale, vec sa ekipom koja nece imati pobedu na prvenstvu. O Kini da ne govorim, totalno ispodprosecna ekipa.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 15.11.2017
14:01

Ljajic je nas najbolji fudbaler i konacno da je standardan kod nekog , stoga razumem reakciju ali da su ocekivanja ispunjena to nkako

avatar
rivarinho
Wednesday, 15.11.2017
14:51

i ja sam slicnog misljenja, on na pleju je klasa iznad Tadica!

avatar
Z
Wednesday, 15.11.2017
13:59

Krstajicu svaka cast, ali otpustiti coveka za koga je navedeni radio, a koji je napravio epohalni uspeh plasmanom ma SP, zatim nagadjanje bombasticnim imenima koja su predstvljana kao znatno bolja opcija na klupi, kao alibi za smenu bivseg selektora i na kraju zavrsetak cele price sa covekom koji ce biti tu da forsira igrace za koje mu se kaze da morajubda igraju........mi i od neverovatnog upseha uspemo da napravimo katastrofu (bar u najavi)

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 15.11.2017
15:07

Jak uspeh kad u onakvoj grupi igraš sa 10 defanzivaca. Najbolji dokaz koliko nam je grupa bila smešna je petarda Danske protiv Irske. Antić je pored jedne Francuske završio kao prvi a ovu grupu bi pregazio ko plitak potok. Sa Mihajlovićem smo taj isti Vels pregazili u obe utakmice sa gol-razlikom 9:1 a sa Muslinom jedva smo ta 2 boda izvukli. Sa Muslinom na klupi smo po tabeli izgledali ko Nemačka za sirotinju a na terenu propali ko Grčka džonjamo na sredini.

avatar
Wednesday, 15.11.2017
18:47

Ljudi jer vi razmisljate svojom lgavom, ili samo ono sto se servira da bude misljenje narodne mase???? Prvo Da se setimo nekih stvari Krasic, Jovanovic, Stankovic, Vidic, Ivanovic, Kolarov, Zigic, i cuveni Pantelic su bili klase za ove sada, koji su samo imali potencijal, nisu ga ostvarili. Za SP2010 su bili u usponu snage na vrhuncu, cisto da se setite koje su tad rezultate i uloge imali ti igraci, sada imamo epizodiste i polu igrace. proslo Ep je pokazalo da je defanzivni fudbal najdominantniji, zivimo trenutno u eri defanizve, tvrdog i ratnickog fudbala bez mnogo lepih poteza, pre tog aj ebial eta tiki-take, pre toga, era povratnih paseva i utrcavanja u prazan prostor, pa kontri... Zato svi igraju ono sto trenutno donosi rezultat, tj, ono sot kontrira prethodno dominanto. Franczi su se raspadali th godina, imali su one proteste i svadje, vels Irci su bili kolektiv, Danci u trenutno kasa za nas, i Irce. A ono sot je bitno nismo pokazali postovanje z acoveka koji nas je kako tako odveo na SP, dakel nismo pokazali POSTOVANJE!!! DA li iko treba da nas postuje? NE! NE TREBA! Servirali su Piksije, Prosinecke, PAunovice, a docekali KRstaica koji nema trenersko iskustvo???? Ovo je cisto zezanje naroda, a vi ako dozvolajvate da vas neko zeza slobodno.

avatar
Z
Wednesday, 15.11.2017
16:22

To je jedno glediste, istinito. Drugo glediste je da smo igrali protiv polufinaliste EP (nekada su to bile Italija, Nemacka, Spanija, sada je to bio Vels), protiv ucesnika istog Austrije i Irske (mi na toj manifestaciji nismo igrali vise od decenije, tako da samo kvalifikovanke tamo nije mala stvar), a nismo imali Andore, Gibraltare i ostale gluposti nego Albaniju (znas zbog cega neugodnu) i Gruziju koja uvek moze da bude kost u grlu. Tako da, nismo imali Portugal ili Spaniju ali smo imali IZJEDNACENU grupu sa cak 3 reprezentacije koje su u tom trenutku bile veci favoriti od nas.

avatar
Dr.Ogba
Wednesday, 15.11.2017
15:48

bravo matadore.

avatar
ddr16
Wednesday, 15.11.2017
15:17

epohalni i neverovatni uspeh odlazak na prvenstvo u grupi gde su vels i irska najveci konkurenti? epohalni je samo jer smo navikli na neuspehe pa ovo dodje kao uspeh,inace sa igracima koje imamo ovo bi trebalo da bude normalno,ta irska nema igrace u top klubovima nigde u evropi,nasi igraci igraju u premijer ligi,spaniji,seriji a,za sms-a se bore juventus i junajted,i sad je epohalni uspeh sto smo prosli takvu grupu...kako bi nazvao onda prolazak grupne faze na svetskom prvenstvu?

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 15.11.2017
13:51

ko da smo u ove dve tekme obezbedili plasman haha, e boze boze ispunio zacrtano