Krstaja - Nikad veći pritisak, bio spreman na sve da smo izgubili od Nigerije!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.03.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić govorio je nakon mečeva sa Marokom i Nigerijom o pritisku sa kojim se suočio.

EPA/JEON HEON-KYUN
EPA/JEON HEON-KYUN

Povezane vesti

Mnogo je aktuelni selektor Srbije "preturio preko glave" tokom igračke karijere i nakon što je okačio kopačke o klin, ali je posle mečeva sa Marokom i Nigerijom progovorio o stvarima sa kojima se prvi put susreo u životu.

"Za poslednjih 10 dana doživeo sam pritisak kao nikad u životu", kazao je Mladen Krstajić za "Informer".

Mladen Krstajić je kao igrač nastupao za klubove kao što su Partizan, Verder Bremen i Šalke, branio je boje nacionalnog tima 59 puta, a kao funkcioner radio je u Partizanu i još uvek je na čelu Radnika iz Bijeljine.

"Ni kao fudbaler, bivši reprezentativac, pa ni kao funkcioner u Partizanu nisam bio izložen takvom pritisku. Ali, dobro, neka, bio sam spreman i u slučaju poraza od Nigerije da preuzmem sve na sebe", dodaje selektor.

Osim priče o pritisku, selektor "Orlova" je progovorio i o onome što nas čeka u mesecima koji slede. Mladen Krstajić je potvrdio ono o čemu smo pisali u sredu.

"Recimo da sam sad siguran za 80-90 odsto tima koji bi trebalo da putuje na Mundijal. Imamo još dva meseca, pojedini momci odigraće više od 10 utakmica i samo se nadam da se niko neće povrediti", kazao je Krstajić.

Mundijal u Rusiji na programu je od 14. juna do 15. jula, a reprezentacija Srbije igraće u Grupi E sa selekcijama Kostarike, Švajcarske i Brazila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 29.03.2018
15:04

krle na sp sigurno ne smeju da idu grujic, maksimovic i tosic!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 30.03.2018
11:42

Tosic tu i tamo (ima i boljih od njega, ali, ne bi bio smak sveta ako bi otisao), ali, ova dvojica ne bi smeli da idu, narocito Nikola.

avatar
magister
Thursday, 29.03.2018
14:28

Krstajić se u suštini ponaša pristojno osim nejasnog i nedopustivo neobjašnjenog gafa sa kapitenom. On je trener početnik koji se iznenada - za javnost - našao na funkciji selektora i neodgovorno je ostaviti ga samog, dozvoliti da bude pod ovakvim pritiscima, a biće posle svakog poteza, osim ukoliko se uz njega ne postavi neki Antić, Siniša (ili obojica) ili neko treći, sa autoritetom. Njegova uloga zaslužuje da bude baš tako definisana, pa i on ne bi smeo da uzleti i da je drugačije doživljava, nego kao slučaj, ali i neverovatna šansa, koja može doneti mnogo, pre svega njemu. Ali, da se to ne pretvori u još jedan neodgovorni eksperiment sa lošim posledicama, krajnje je vreme dati Krstajiću i podršku i pomoć.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
16:50

Kapelo je slobodan:-D

avatar
Volem Vosu
Thursday, 29.03.2018
12:01

Zasto mu toliko tepate, nije beba...

avatar
crveno beli
Thursday, 29.03.2018
10:58

Golman: Stojkovic, Rajkovic, DmitrovicnOdbrana: Ivanovic, Tosic, Nastasic, Spajic/Maksimovic (ako od Subotica nema nista), Kolarov, Rodic, Basta, RukavinanSredina: Matic, Milinkovic-Savic, Milivojevic, Grujic, Ljajic, Tadic, Gacinovic, Kostic, ZivkovicnNapad: Mitrovic, Prijovic, JovicnPo mom misljenju, najbolji sastav od 23 igraca u ovom trenutku

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
11:52

Virus zvani Neven Subotic je rasiren:-D Pejcinovic? Radoja? Nemanja Maksimovic? Gudelj? Jojic? Sulejmani? Jojic verovatno i nema mesta, mozda ni jedan od ove (preostale) trojice na sredini kao i Milenkovic, medjutim, Pejcinovic i Sulejmani, njih mora ozbiljno da uzme u obzir.

avatar
MOE28
Thursday, 29.03.2018
10:23

Da li je moguce da vi naseg selektora nazivate Krstaja? Ajde da je celoj Srbiji poznat kao Dzaja, Praja, Kica.. stvarno se zapitam nekad koliko godina imaju momci koji uredjuju ovaj portal. Pisete naslova kao statuse na Fejsbuku.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
10:18

Covece, jos 11 nedelja, ko ce to docekati...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
10:02

80 posto je 18, 90 posto je 21. Nadam se da si siguran za najvise 80 posto jer u reprezentaciji sigurno ima mesta i za Pejcinovica (a mozda i Spajica), Radoju, Sulejmanija i Jovica! Mora da bude! Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic- Basta ili Rukavina, Ivanovic, Pejcinovic, Veljkovic, Tosic, Spajic ili Nastasic, Kolarov, Obradovic- Maksimovic, Gudelj, Matic, Radoja (Fejsa)- Sulejmani, Zivkovic, SMS, Tadic, Ljajic- Mitrovic, Prijovic, Jovic ili Jojic/Gacinovic/Kostic - ovo su vec varijacije na temu, opredelice se u zavisnosti od toga sta vidi kao nase najjace oruzje protiv Kostarike i Svajcarske. No s*it, Sherlock:-D Sa druge strane, verovatno cemo imati prilike da vidimo ovakav spisak:-// Stojkovic, Dmitrovic, Rajkovic- Rukavina, Basta, Ivanovic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic- Milivojevic, Grujic, Matic, Maksimovic- Tadic, Zivkovic, Milinkovic-Savic(/)Ljajic (ovako sam napisao jer nisam siguran kome ce od njih dvojice dati primat), Kostic, Gacinovic- Mitrovic, Prijovic. A zamislite samo kvartet: Pejcinovic, Veljkovic, Subotic, Spajic ili Nastasic i Baneta kao petog, nije to za zezanje...

avatar
RG VILI
Thursday, 29.03.2018
10:00

Brisi Maksimovica i Grujica, zovi Pejcinovica i Radoju! Milivojevica ne diraj sa njegovog mesta i razmisli o trecem spicu, tipa Jovic,decko zasluzuje sansu posle dobre sezone

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
11:48

I Sulejmanija mora da pozove pa makar i umesto drugog levog beka:-D

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
19:40

Po desnoj strani mada nije nista slabiji ni po levoj, on je jedna ekstremno dobra opcija vise, a to je ono najvaznije.

avatar
RG VILI
Thursday, 29.03.2018
17:34

Realno moze i njega zbog forme i broja utakmica! Samo ne znam gde bi mogo da ga koristi,nije uigravan sa ovim timom, mada zna on fudbal i ne treba mu bas uigravanje