Krivokapiću dosta priče, želi bodove!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.03.2019.
17:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine Radovan Krivokapić kazao je da će njegov tim morati da pređe sa reči na dela i da počne sa osvajanjem bodova.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kada bi se pravila nova tabela nakon mečeva odigranih u prolećnom delu sezone fudbaleri Vojvodine zauzeli bi poslednje mesto bez bodova i datih golova (gol razlika -6).

Priliku da poprave utisak posle očajnog otvaranja prolećnog dela sezone fudbaleri novosadske "Stare dame" imaće u sutrašnjem derbiju Vojvodine.

"Dosta se pričalo i za priču više nemamo vremena. Svi znamo u kakvoj smo situaciji, šta nam nedostaje i gde imamo problem. Vreme je da počnemo da osvajamo bodove, jer došli smo do tačke posle koje više nema nazad. Svi treba da preuzmemo odgovornost za ono što se dešavalo, pogotovo posle poraza u prošlom kolu, koji je bio jako bolan", rekao je Radovan Krivokapić za klupski sajt.

Vojvodina je na prethodna tri meča poražena od Crvene zvezde, Radničkog iz Niša i Voždovca, a sutra je čeka okršaj sa ekipom subotičnog Spartaka.

"Treba zajedno da izađemo jači i sutra damo sve od sebe kako bismo pobedili Spartak. U obzir dolazi samo pobeda i ništa više i sa takvim razmišljanjem treba da uđemo u meč. Uvek počinjem od sebe i smatram da svi treba da budemo svesni toga gde smo i u kom smo klubu, te da sutra, kada naš klub slavi rođendan, damo i više od maksimuma kako bismo obradovali sve one koji iskreno vole Vojvodinu", dodao je trener Vojvodine.

Krivokapić nije previše pričao o rivalu. Kazao je da poštuje Spartak i da i Subotičani imaju određenih problema.

"Treba mnogo više da poštujemo sebe i verujemo u svoje mogućnosti. Često spominjem da nam je potrebna samo jedna utakmica ili taj jedan gol, o kome toliko pričamo, pa da nam krene na bolje. Svi igrači su zdravi i spremni, a nadam se da će oni koji budu na klupi, kao i oni koji budu na tribinama, bodriti one na terenu da dođu do pobede", konstatovao je trener Vojvodine.

Vojvodina je još ranije obavestila svoje navijače da se karte za sutrašnji meč neće naplaćivati, a svi koji žele moći će da preuzmu ulaznice na blagajnama stadiona "Karađorđe" dva sata pre početka meča.

Utakmica 25. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Spartaka iz Subotice igra se u sredu od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Tuesday, 05.03.2019
19:29

O kakvim bodovima ti pricas, covece? Gol niste dali 5 utakmica za redom. Ni jedan jedini gol! Ekipa nikad gora nije bila.