Krivokapićev plan - Sa krova kreće uzlazna putanja

Autor: Beta Beta
petak 01.03.2019.
15:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je danas da je pred njegovim timom još jedan težak zadatak, meč protiv Voždovca, ali je istakao da veruje u svoje igrače i ostvarenje cilja koji je pred njima.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju Voždovcu u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

"Voždovac u svom sastavu ima mnogo iskusnih igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu, pa je jako bitno za nas da budemo koncentrisani i oprezni tokom celog susreta... Imaju i dosta mana, za koje se nadam da ćemo sutra na pravi način iskoristiti", rekao je Krivokapić.

Vojvodina je deveta na tabeli domaćeg šampionata sa 28 bodova, dok je Voždovac na 11. poziciji sa 22.

"Raduje me to što smo protiv Radničkog iz Niša prikazali nešto što ova ekipa odavno nije pokazala, a to su disciplina, agresivnost i borbenost. Jeste izostao rezultat, ali sve ono što su momci tada prikazali, želim da ponove i protiv Voždovca", rekao je Krivokapić.

Novosadski tim je prolećni deo sezone počeo sa dva poraza, od Crvene zvezde i Radničkog.

"Ako ćemo gledati realno, Crvena zvezda i Radnički su ekipe koje su ispred nas u ovom trenutku, tako da mi tek sada krećemo da igramo sa ekipama protiv kojih možemo da se nadamo pobedama, što je težnja sa kojom ćemo ući u svaku narednu utakmicu", rekao je Krivokapić.

On je istakao da njegov tim i protiv Voždovca "svim srcem želi pobedu".

"Ali, džaba ja to pričam ukoliko to svojom igrom, borbom i disciplinom ne zaslužimo na terenu... Svi smo spremni i orni da sutra u Beogradu krenemo uzlaznom putanjom, a svim navijačima Vojvodine i nama koji radimo u njoj je žao što klub trenutno nema više bodova i ne zauzima bolji položaj na tabeli", rekao je trener Vojvodine.

Krivokapić je dodao i da u timu neće biti većih promena u odnosu na meč protiv Radničkog.

Ove sezone, Vojvodina je na 23 prvenstvene utakmice primila ukupno 20 golova, a manje golova od nje primili su samo Partizan (osam), Crvena zvezda (12) i Radnički (15).

"Svakodnevno radimo na poboljšanju segmenta završnice, što nam je predstavljalo veliki problem u proteklom periodu. Ako pogledate statistiku, izuzimajući mečeve protiv Crvene zvezde, primili smo malo golova, ali smo ih malo i dali, a fudbal se igra upravo zbog golova. To ide na bolje, ali može još mnogo više. Samo ne treba vršiti pritisak na naše napadače. Neka rade svoj posao, a poučen iskustvom, znam da će golovi doći sami po sebi", rekao je Krivokapić.

Utakmica se igra se sutra od 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke