Krivokapić: "Zvezda iznad svih"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
11:51
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Strateg novosadske Vojvodine Radovan Krivokapić odao je priznanje Zvezdi i poručio da njegov tim ide u goste šampionu bez velikog opterećenja.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Najteži ispit na startu prolećnog dela sezone čeka fudbalere novosadske Vojvodine. Ekipa Radovana Krivokapića ide u goste aktuelnom šampionu Srbije, timu koji je tokom jeseni dominirao na domaćoj sceni i igrao Ligu šampiona.

Nakon jučerašnjeg kontrolnog meča sa Slobodom trener Vojvodine Radovan Krivokapić izneo je svoja očekivanja pred gostovanje na stadionu "Rajko Mitić".

"Ne bih trošio reči na Crvenu zvezdu, jer svima je jako dobro poznato kakav je to klub i koliko su iznad svih u ovom trenutku. Gledam nas i to kako ćemo mi da izgledamo i igramo, a nadu niko ne može da nam oduzme. Vredno radimo na treninzima, pričamo dosta i svi jedva čekamo da prvenstvo počne", rekao je Krivokapić.

Vojvodina je prvi deo sezone završila na osmom mestu na tabeli i cilj je da do kraja ligaškog dela takmičenja ostane u grupi timova koji će igrati u plej-ofu.

"Imamo težak raspored, ali ići ćemo od meča do meča i probati da pružimo maksimum, a prva utakmica je nekako uvek najlepša za igranje. Naravno da u tom meču imamo šta da izgubimo, jer u igri su tri boda, ali ipak, tamo idemo bez nekog velikog opterećenja. Želimo da igramo fudbal, a ukoliko protivnik bude bio bolji, sportski ćemo mu pružiti ruku", poručio je trener Vojvodine.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se 16. februara od 16 časova. Direktan prenos obezbeđen je na drugom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke