Krivokapić stišava euforiju: "Želimo da nastavimo seriju"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2019.
12:58
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda i da će učiniti sve da dođe do trijumfa i protiv Proletera.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Proletera.

"Pred nama je jedan derbi, a takvi mečevi sa sobom uvek donose neizvesnost, bez obzira na to o kakvom tipu derbija se radi i bez obzira na to da li se igra u najnižem ili najvišem rangu takmičenja", rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare.

Novosadska ekipa je sedma na tabeli sa 20 bodova, dok je Proleter osmi sa bodom manje.

Vojvodina je plasman u plej-of izborila zahvaljujući pobedama u prethodna tri kola, pri čemu je u poslednjem pobedila Partizan.

"I Proleter i mi smo u plej-ofu, te bih im ovom prilikom čestitao na rezultatima koje su postigli, jer malo ko je verovao da će se naći u gornjem delu tabele. S druge strane, posle svega što se dešavalo, niko nije verovao ni da ćemo mi biti tu", rekao je Krivokapić.

"Očekujem dobru utakmicu i voleo bih da, nakon blage euforije koja nas je zahvatila posle meča sa Partizanom, sada svi budemo koncentrisani na ovu utakmicu, jer svim srcem želimo da nastavimo seriju koju smo započeli i sve ćemo učiniti da dođemo do pobede", dodao je on.

U derbiju protiv Partizana, priliku da zaigra dobilo je čak osam igrača koji su ponikli u omladinskoj školi "Ilija Pantelić".

"Naravno da će mladi i dalje dobijati šansu, jer sam više puta ponavljao da oni nisu tu samo zato što su mladi, već i zato što imaju kvalitet. Oni su to i pokazali, posebno Nešković i Zukić. Ima tu još dosta momaka koji će dobiti šansu, ali treba ići polako, korak po korak", rekao je Krivokapić.

On je istakao da mu je drago što je meč protiv Partizana završilo osam igrača koji su ponikli u omladinskoj školi Vojvodine.

"Po mom mišljenju, to je put kojim Vojvodina treba da ide. Dok sam ja na ovom mestu, tako će sigurno i biti", rekao je Krivokapić.

Utakmica između Vojvodine i Proletera igra se sutra od 19.00 na "Karađorđu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke