Kritike smo čuli - Sada slede kazne!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.09.2018.
09:11
Izvor: Sportske.net

Čelnici Partizana i Crvene zvezde, ali i golman crno-belih Vladimir Stojković našli su se na tapetu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedali su u sredu i tom prilikom pokrenuli postupak protiv aktera 158. "večitog" derbija, piše "Žurnal".

Klubovima se stavlja na teret ponašanje navijača, odnosno korišćenje pirotehnike na 158. "večitom" derbiju, ali su postupci pokrenuti i protiv pojedinaca.

Disciplinci su pokrenuli postupak i zatražili dodatne izjave od golmana Partizana Vladimira Stojkovića, generalnog direktora crno-belih Miloša Vazure i sportskog direktora FK Crvena zvezda Mitra Mrkele.

Zbog kritikovanja suđenja nakon odložene utakmice 5. kola Super lige sa Radom pokrenuti su postupci protiv sportskog direktora i trenera Partizana Ivice Ilieva i Zorana Mirkovića.

Trener Dinama Dragan Antić takođe se našao na udaru Disciplinske komisije zbog izjava datih posle duela sa Napretkom u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ИступањеЈединоРешење
Thursday, 27.09.2018
13:14

I Mirkovic na tapetu?! Znaci, pobedili smo 4:1.

avatar
Петар Чалић
Thursday, 27.09.2018
09:59

Што Мирковић?

avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
16:45

Zbog izjave posle Rada, verovatno nisi obratio paznju isto kao sto nisam ni ja.

avatar
Südkurve München
Thursday, 27.09.2018
09:34

Strasno, znaci nemas pravo sugerirati na greske u prvenstvu ???? Zato nam je i prvenstvo go k.

avatar
Dario Bubic
Thursday, 27.09.2018
12:14

Hajde nadji i jednu evropskunligu gdje ae komentarise sudjenje a da nisu ti isiti sankcionisani. Pogotovo engleska spanija i njemacka. U njemackoj lopta prodje sa vanjske strane male mrezice i sudija prizna gol. Bez i jednog komentara aktera te itakmice sem desava se

avatar
Dario Bubic
Friday, 28.09.2018
19:34

Nalo proguglaj kako su prolazili venger murinjo fergi na komentare o sudjenju i nemoj samo pametovat kako samo kod nas ne valja sudjenje a vise gresaka u evropi ima nego kod nas. Kako je hicfeld prolazio u njemackoj. Ima tu sila primjera. Samo kod nas nije vidio ovo bio je aut a nije sudio. Niko sudjenje ne spominje kad se manji ostete tad se sprsate i jedni i drugi il se prozivate pomoglinovim ilnonim. Trebalo bi vise da se sudinza male da se ovi nasi fudbalercici na svaki kontakt ne valjaju kap krmci u blatunkad izadju u evropu.

avatar
Südkurve München
Thursday, 27.09.2018
20:01

Ali u evropskim ligama se sudjenje komentarise zajedno manje nego u srpskoj