Kritike grobara za ljubimca, svima je zapao za oko jedan detalj! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.10.2020.
18:14
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana se plasirali u osminu finala, ali bilo je kritika.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je savladao Bačku, bilo je momenata kada je moglo da se odigra daleko bolje, a očigledno je bilo i da su navijači nezadovoljni pojedincima i njihovom formom.

Dosta komentara nakon meča bilo je na račun Bajbeka koji je i dalje nespreman, a od svih skorašnjih pojačanja najviše pozitivnih komentara je bilo na račun Svete Markovića.

Ipak, najgore je prošao ovoga puta Miloš Jojić, ljubimac navijača.

Očigledno je bilo da nije u najboljoj formi, a navijačima je zapao za oko i detalj kada je oteo slobodan udarac Nathu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rip MichaelDa
Wednesday, 21.10.2020
21:59

Bravo, vi ste jedini portal koji sme da objavi sta narod misli o Jojicu.

avatar
Rip MichaelDa
Wednesday, 21.10.2020
21:58

Bravo. Vi ste jedini portal kojo je ovo smeo da prenese. A ne kao ostali, niko losu rec o Jojicu ne sme da napise...

avatar
Sanchez Bakero
Wednesday, 21.10.2020
20:11

Komentari su na mestu. Lazar Marković? I laiku je jasno da je dečko završio sa ozbiljnim fudbalom i to odavno, treba osloboditi mesto u timu što pre. Jojićevo ponašanje je nedopustivo, prerano se "ogazdio" - čak i da dobro igra, a daleko je od toga. Prvo, zato što je Natho za dve klase bolji igrač od njega, drugo, zato što je stariji, i treće, zato što je već neko vreme tu, standardan je i jedan od nosilaca igre. Da ne pominjem da bi Jojić trebalo da je manji od makovog zrna posle očajne partije u derbiju i brljotine sa penalom koja nas je koštala bodova. Od stare slave se ne živi..! Bilo kako bilo, Stanoje će sigurno gurati Jojića još neko vreme, čekajući da proigra - on je i tražio da mu ga dovedu, oko njega je planirao da gradi igru, sigurno ga neće odmah ohladiti. Samo... šta ako Jojić ne proigra? Do tad će razlika da ode sa -8 na -18.

avatar
dejanera2
Thursday, 22.10.2020
08:56

Lazar je, za nasu ligu, vrhunski igrac ali samo kad igra 100%. Ista stvar i sa Jojicem! Ali problem je sto misle da mogu da se setkaju i da su i takvi bolji od ostalih. A danasnji fudbal je teska fizika. Ako ne umem da driblam umem da trcim! Odavno je proslo vreme kada je Dzajic driblao Kamaca a svi ostali stoje okolo i gledaju. Sad na svakoj lopti po nekoliko igraca u isto vreme i ako nisi na maksimumu nisi nizasta!
Sto se tice razlike ona samo moze da raste. Raspored koji ima Zvezda i raspored Partizana ne mogu da se porede. Pri tom Partizan igra slabo i svi ce pokusati da igraju protiv njega ne bi li upisali koju pobedu na koju nisu racunali. Sa druge strane Zvezda (osim Vojvodine) sve igra protiv buducih drugoligasa. I svi ce igrati kao i Partizan u derbiju odnosno citavu utakmicu bunker. Da li ce se ko odbraniti? Dakle realno je da razlika na polusezoni bude od -12 do -15.

avatar
Osijek 51
Wednesday, 21.10.2020
19:48

Ako ima malo sportskog duha Jojic MORA stajati MIRNO kad Natko ulazi na teren, a ne da mu OTIMA slobodnjake, koji je tu stav trenera....