Krenula i Voša!

Autor: Miloš Marković
petak 09.01.2015.
12:01
Izvor: Sportske.net

Devetog dana nove kalendarske godine pripreme za nastavak sezone otpočela je i novosadska Vojvodina.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ukupno 32 fudbalera odazvala su se na prozivci Zorana Marića, na prvom treningu u novoj, 2015. godini.

Bez dvojice jako bitnih fudbalera u jesenjem delu, Alivodića i Veselinovića, ali sa dva nova lica, potencijalna pojačanja, koja će se dokazivati na probi u narednom periodu.

„Koga nema, bez njega se mora.“

„Ja sam tu da iz raspoloživog igračkog kadra izvučem maksimum. Trudićemo se da na proleće igramo lep, ofanzivan fudbal sa puno golova. Naše ambicije zavise od prelaznog roka i tek kada se on završi moći ću da vam kažem nešto više o njima. Ako želite da imate jak tim i stabilnu finansijsku situaciju, morate, uz prodaju i da kupujete igrače, kako bi ispunili ambicije. To je, naravno, zadatak ljudi koji su zaduženi za transfere, a mi ćemo sa naše strane, izvući maksimum iz onoga što imamo. “, rekao je trener Vojvodine.

„Trenutno na probi imamo dvojicu fudbalera, napadača Fuada Ibrahima i levog beka Slavišu Radovića. U narednih par dana očekujemo još dvojicu stranaca koji će nam se pridružiti i pokušati da se nametnu.“, dodao je Marić.

Inače, u narednim danima se očekuje dolazak još dvojice inostranih fudbalera, Nigerijca i Kamerunca, kako je poručeno iz kluba.

Fudbaleri su svoj prvi trening otpočeli od 10 sati, kada im se osim trenera obratio i predsednik Upravnog odbora kluba, Zoran Šćepanović. On je izrazio uverenje da će ekipa izraziti svoj puni potencijal i ubeđenje da će novosadski klub u naredne tri ili četiri godine uspeti i da osvoji titulu u domaćem prvenstvu.

Kada je u pitanju plan rada Vojvodine, klub će do 24. januara boraviti u Novom sadu.

„Odigraćemo tri kontrolne utakmice sa ČSK-om, Bačkom iz Bačke Palanke i novosadskim Proleterom. Nakon toga selimo se u Belek u kojem ostajemo do 9. februara. U Turskoj imamo zakazano najmanje jakih 5 provera, a potom sledi povratak u Novi Sad i finiš priprema za start prolećnog dela šamponata.“, rekao je trener Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke