Kreće uigravanje za Mundijal, novi sistem i rokade pozicija za meč sa Kinom! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.11.2017.
11:47
Izvor: Sportske.net

Prvi meč nakon overenog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kini reprezentacija Srbije igra danas protiv selekcije Kine.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Azijska turneja trebalo bi da posluži reprezentativcima kao priprema za ono što sledi narednog leta, ali teško da se stvari mogu posmatrati iz te perspektive kada se još uvek ne zna ko će "Orlove" predvoditi na Mundijalu.

Prvi kontrolni meč na azijskoj turneji "Orlovi" igraju danas od 12.35 protiv selekcije Kine koju sa klupe predvodi slavni italijanski trener Marćelo Lipi.

Vršilac dužnosti selektora Srbije najavio je da će u naredne dve utakmice isprobati novu formaciju što potvrđuje i sastav tima za meč sa Kinom. "Orlovi" će igrati u formaciji 4-3-3.

Tri promene napravljene su u postavi u odnosu na ono što smo jutros najavili, a u pitanju su "rokade" na pozicijama desnog i levog beka, kao i jedna u veznom redu.

Kao što možete da vidite, kapiten Branislav Ivanović ponovo će igrati štopera, a videćemo kako će u tim biti uklopljen veliki broj veznih igrača sa ofanzivnim karakteristikama poput Sergeja Milinković-Savića, Dušana Tadića, Filipa Kostića i Adema Ljajića.

Srbija: Stojković - Rukavina, Ivanović (C), Tošić, Obradović - Sergej, Gudelj, Ljajić - Tadić, Mitrović, Kostić;

Klupa: Rajković, Dmitrović, Veljković, Krstičić, Prijović, Kolarov, Gaćinović, Vuković, Radonjić, Živković, Grujić, Maksimović;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 10.11.2017
14:49

Gde je igor strucnjak da kaze nesto za Rajkovica,brani decko razbije

avatar
Amar Zornic
Friday, 10.11.2017
13:11

Ovaj sastav mi se vec vise svidja u odnosu na onaj jutros , s tim sto odbrana ne sme biti u ovom sastavu protiv ozbiljnih timova

avatar
Jack Rackham
Friday, 10.11.2017
13:04

Stojkovic(Rajkovic, Svilar) Ivanovic(Gajic) Maksimovic(Veljkovic) Nastasic(Tosic,V. Jovanovic) Kolarov(Antonov) Matic(Milivojevic) SMS(Maksimovic,Grujic) Tadic(Gacinovic) Kostic(Zivkovic) Ljajic(Radonjic) Mitrovic(Prijovic). Trenutno nas najjaci tim plus sa dosta mladih igraca, a SP bi im bilo ogromno iskustvo

avatar
Dragan Red Devil
Friday, 10.11.2017
12:53

Deluje sasvim ok. Uz par izmena u odbrani,solidna ekipica

avatar
DR DRE
Friday, 10.11.2017
12:49

Bolja je ona prva verzija, ne svidja mi se ovo.