Kratak kurs srpske istorije za goste iz Londona

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.10.2017.
20:21
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde iskoristili su priliku da na početku drugog poluvremena istaknu još jednu koreografiju na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Utakmica trećeg kola Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala privukla je preko 50.000 ljubitelja fudbala, a "Delije" su i večeras na visini zadatka.

Pre početka utakmice najvatrenije pristalice domaćeg tima istakle su fantastičnu koreografiju koju možete pogledati u prilogu, a jednu su spremili za početak drugog poluvremena.

Šetalica sa likom Svetog Simeona i srpskih manastira ukazala se na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić", a tu su bile i neizostavne trake u bojama srpske zastave na bočnim delovima tribine.

Delije koreografija

Delije koreografija
Foto: Sportske.net/Filip Mitrović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali baba
Thursday, 19.10.2017
20:27

Ok, ali realno totalno nepotrebno u sportu forsirati veru. Nigde na svetu niko po tribinama ne kaci, crkve, katedrale, dzamije i sinagoge. Sport je sport i on nema veru...

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 19.10.2017
21:29

Ako si ti ateista i tvoji ostali evropejci sto zive neki potpuno suludan zivot i stalno kao u nekoj zurbi,frci,drugi nisu.

avatar
Ali baba
Friday, 27.10.2017
09:18

Nisam druze ateista, naprotiv bas daleko sam od toga, pravi sam musliman. Nisam ni evropejac, zivim u srbiji, a mi po tebi valjda nismo evropa koliko vidim nego afrika ili azija-rusija. E sad, ka licno ne bih voleo da se na stadionu postave neki ogromni transparenti sa dzamijama i drugim obelezjima islama, a mislim da na sportskim priredbama ne treba biti obelezja nijedne vere...