Krasa u Partizanu? Još ima šanse! Evo zašto nije došao prošlog leta!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.06.2016.
09:22
Izvor: Sportske.net, Sport

Naš nekadašnji reprezentativac ovih dana prati dešavanja na pripremama Partizana u Poljskoj i ne odbacuje mogućnost da ipak obuče crno-beli dres.

przegladsportowy.pl
przegladsportowy.pl

Povezane vesti

Posle nekoliko godina van velike scene, kada nije dobijao priliku da zaigra u Fenerbahčeu, Miloš Krasić se prošlog leta ''skrasio'' u Poljskoj i napravio pravi potez.

Sjajno se snašao u ekipi Lehje iz Gdanjska i tokom prošle sezone bio jedan od najboljih igrača ovog tima za koji nastupaju i Vanja Milinković Savić i Aleksandar Kovačević.

Ipak, svi se sećamo da je Krasić pre odlaska u Poljsku bio i u pregovorima sa Partizanom, ali do realizacije tog transfera nije došlo, iako je naš nekadašnji reprezentativac nedavno otkrio da je od malih nogu navijač crno-belih.

Tada je odlučio da prihvati ponudu Poljaka, ali u izjavi za današnji ''Sport'' ne odbacuje mogućnost da u narednom periodu ipak obuče crno-beli dres.

''U fudbalu se nikad ne zna, možda jednog dana... Prošle godine sam bukvalno u poslednji čas stigao u Lehju, posle teških razgovora sa Fenerbahčeom. Bio sam u tom trenutku blizu Partizana, ali sam seo sa porodicom i odlučio da odigram još malo u inostranstvu. Samo to je bio razlog, novac me nije interesovao'',
objašnjava Krasić.

Ovog leta postoji realna mogućnost da Partizan sezonu započne dvomečom protiv poljskog Zaglebja, ekipe koju Krasić odlično poznaje. On je uveren da će Poljaci proći bugarsku Slaviju u prvom kolu, a onda...

''Radi se o odličnoj ekipi koja je mnogo uložila i drugi deo prošle sezone sjajno odigrala. Imaju nekoliko kvalitetnih individualaca, a jedan od njih je Stepinski, član reprezentacije na Evropskom prvenstvu. Oni će sigurno savladati Bugare, ali sam uveren da je Partizan bolji od Zaglebja i da će se plasirati u treće kolo kvalifikacija'', zaključio je Krasić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Thursday, 30.06.2016
12:35

Jao nemoj molim te,idi Kraso kod onih iz Ljutice Bogdana,oni skupljaju otpatke.

avatar
Ivancz
Thursday, 30.06.2016
14:14

Mi skupljamo otpatke??? Pa vaš svaki prelazni rok se zasniva na tome da prvo pogledate koje igrače Zvezda želi da dovede, pa da probate da ih ukradete. Seti se samo koje ste sve igrače koji su bili na našem skeneru hteli da dovedete na JNA a koje ste uspeli, najveći promašaj vam je Pašeko kojeg ste platili preko milion € da vam greje klupu jer se niste dobro informisali pre nego što ste poslali ponudu, a poslednji je bio Ibanjez kojeg niste uspeli da ubedite da pogazi reč.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 30.06.2016
11:49

Utakmica Srbija-Grcka u Beogradu prijateljska,pocela u 21:00 zavrsila se u 22:45 Krasic igrao do kraja,u 23:30 pio viski kod stadiona Vojvodine,to je bilo pre 5-6 godina,kakva je sada situacija mogu samo da zamislim

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 30.06.2016
10:35

Za mene ćeš, neovisno od svega, uvek biti klasa igrač i podsetnik na dane kad smo se sa reprezentacijom nečemu i nadali

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 30.06.2016
09:24

Neka, hvala, ako i sam nisi svestan da ti to je to bio poslednji voz, a igrao bi Evropu sa nama, nisi ti bas dovoljno veliki Partizanovac i nemas sta da trazis kod nas. Da ne pricam o tome da i ne vidim bas neki veliki kvalitet.

avatar
BačjeAnri
Thursday, 30.06.2016
09:29

Možda bi i bio dobar da je naučio još nešto osim guranja lopte pored protivnika pa trčanja za njom i onda skretanja ulevo...posle jedne sezone u Juveu je provaljen i to je bio kraj njegove karijere. U našoj ligi bi možda to i palilo još uvek, ako je upola brz koliko je bio.

avatar
Teleoptik 162km
Thursday, 30.06.2016
12:58

Kad si njega gledao zadnji put,´leba ti ?

avatar
Dragan Petrov
Thursday, 30.06.2016
11:35

Taj potez ulevo je imao i Zivkovic i cim ga provale i od njega nije bilo nista !

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 30.06.2016
11:25

Upravo tako...

avatar
chaki
Thursday, 30.06.2016
10:42

Bio je on dobar u juveu dok Konte nije dosao...