Kraj za aktuelnu Sudijsku komisiju - RASPUŠTENO!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.05.2018.
18:30
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbalski savez Srbije danas zvanično potvrdio svoju odluku.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja FSS, a odluka koja je odmah snažno odjeknula jeste raspušanje aktuelnog saziva Sudijske komisije.

Ovo, doduše i nije neočekivano, imajući u vidu brojne žalbe na suđenje tokom sezone, a sve je kulminiralo hapšenjem sudije Srđana Obradovića posle utakmice u Subotici između Spartaka i Radničkog (2:0).

''Raspušta se Sudijska komisija FSS i mandat poverava Zoranu Petroviću. Nekada naš najbolji arbitar i učesnik Svetskog prvenstva ima mandat da Izvršnom odboru FSS predloži četiri člana Sudijske komisije, kao i da do 15. juna pripremi nove liste arbitara'', navodi se u saopštenju na sajtu FSS.

Druga tema današnje sednice Odbora za hitna pitanja bile su i predstojeće prijateljske utakmice našeg nacionalnog tima u Austriji, protiv Čilea i Bolivije. Potvrđeni su i termini odigravanja, ali i cene karata.

''Određene su cene ulaznica za prijateljske utakmice „A“ reprezentacije u Austriji. Srbija igra prvi meč 4.juna protiv aktuelnog prvaka Južne Amerike, Čilea. Susret se igra u Gracu na stadionu 'Merkur' (kapacitet 15400) od 20:00. Pet dana kasnije, takođe u Gracu na stadionu 'Merkur', od 18:00 rival Orlovima biće Bolivija.

Cene ulaznica iznose: tribine iza golova 30 evra, istok i zapad 50 evra, lože 100 evra''
, objavio je FSS.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke