KRAJ - Srpski ''Orlići'' ne idu na Evropsko prvenstvo? Spašava ih samo ''ludi'' scenario!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.03.2019.
13:56
Izvor: Sportske.net

Današnjim porazom otpisani su praktično iz ove trke, ostaje im još jedan meč da poprave utisak.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U drugom kolu kvalifikacionog turnira u Italiji, za plasman na Evropsko prvenstvo, U19 reprezentacija Srbije poražena je danas od Belgije rezultatom 2:0.

S obzirom da su ''Orlići'' u prvom kolu remizirali sa Ukrajinom (2:2), a da samo prvoplasirana ekipa iz grupe ide na Evropsko prvenstvo, jasno je da je to sada maltene nemoguća misija na izabranike Nenada Sakića, kojima ostaje još meč sa domaćom Italijom u poslednjem kolu.

Postoji doduše, još jedan ''ludi'' scenario, da Italija savlada Ukrajinu u drugom kolu, a da onda u poslednjem Srbija savlada Italiju, a Ukrajina Belgiju, pa da sve četiri selekcije imaju po 4 boda i onda da gol-razkija odlučuje, ali veoma je teško da se to dogodi i da Srbija ima najbolju gol-razliku posle današnjeg poraza od dva gola razlike...

Srbija je danas nastupila u sledećem sastavu: Gordić - Šehović, Jeličić, Pavlović, Kamenović - Bosić (Lukić od 69.), Nešković, Zvekanov, Jakovljević (Vidosavljević od 49.) - Vlahović, Tedić.

Koban po ''Orliće'' bio je fudbaler Briža Luis Openda, koji je u 39. minutu realizovao jedanaesterac, a potom je u 61. minutu svojim drugim golom postavio konačnih 2:0 za Belgiju.

Zanimljivo je da je naš selektor Nenad Sakić izvršio samo dve izmene u ovom meču, između ostalih je na klupi ostao i Filip Stuparević, dok su se Belgijanci odlučili na sve četiri, iako su imali povoljan rezultat.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke