Kraj potrage, Voša rešila pitanje trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.01.2019.
19:33
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Stariji novosadski superligaš rešio je goruće pitanje dan uoči početka priprema za prolećni deo sezone.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Pokušali su na "Karađorđu" da pronađu trenera koji bi preuzeo ekipu tokom zimske pauze ali su na kraju ostali praznih šaka.

Navijači su stopirali povratak Milorada Kosanovića, a novosadski "Dnevnik" piše da je posle svega donesena odluka da Radovan Krivokapić (40) ostane na klupi do leta.

Krivokapić je preuzeo ekipu pred kraj jesenjeg dela sezone, vodio je tim na poslednje četiri prvenstvene utakmice i sada se samo očekuje da Upravni odbor verifikuje jedinu logičnu i moguću odluku u datom trenutku.

Fudbaleri Vojvodine obavili su juče i danas medicinske preglede i u četvrtak će Radovan Krivokapić u FC "Vujadin Boškov" obaviti prozivku sa početkom od 10 časova.

Zbog ozbiljne krize u kojoj se klub nalazi ne očekuje se da tokom zimskog prelaznog roka u Novi Sad stignu zvučna imena, a izvesno je da će šansu dobiti i nekoliko omladinaca i igrača koji su bili na kaljenju tokom jeseni.

Vojvodina je prvi deo sezone završila na osmom mestu na tabeli i primarni cilj je da se do kraja ligaškog dela prvenstva obezbedi plasman u plej-of i da se tokom proleća ode što dalje u nacionalnom kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke