Kraj drame! Na leto opet - EVROPSKI Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2017.
15:50
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Klub iz Humske se oglasio zvaničnim saopštenjem posle današnjih zabrinjavajućih vesti oko pretnje suspenzijom iz UEFA zbog neizmirenih dugova.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Od prvobitnog velikog šoka, do nešto blaže najave suspenzije, preko umirujućih vesti čelnika Partizana, usledilo je i zvanično saopštenje kluba iz Humske, u kojem se poručuje da će crno-beli već sutra ispuniti sve uslove UEFA i igrati na evropskoj sceni i naredne sezone.

Saopštenje Upravnog odbora Partizana tim povodom prenosimo u celini:

''Povodom  informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena Fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan obaveštava javnost da će, u toku sutrašnjeg dana, biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA.

Neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima, su regulisane zvaničnim reprogramom koji je, u međuvremenu, već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

Problemi u kojima se našao Fudbalski klub Partizan, rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom, gospodinom Aleksandrom  Vučićem.

Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost'', poručili su iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak