Kragujevčani spremni za derbi i skok na tabeli!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.11.2019.
14:22
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Posle pobede nad Bačkom u prošlom kolu, raspoloženje u kragujevačkom Radničkom sada je mnogo bolje.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Pomenutim trijumfom Kragujevčani su prekinuli niz od tri uzastopna poraza i uhvatili priključak za ekipama iz sredine tabele.

Istovremeno, Radnički je napravio lepu uvertiru za sutrašnji derbi u Smederevu, protiv svog starog rivala, kome je nedavno oduzeto 10 bodova zbog sumnje u nameštanje utakmice sa Kabelom.

Duel Smedereva i Radničkog igra se u ponedeljak od 13 časova, a trener Radničkog Darko Milisavljević očekuje još jednu dobru partiju svojih izabranika.

''Smederevo je u prošlom kolu poraženo u Dobanovcima, dok smo mi pobedili ekipu Bačke, tako da smo, po mom mišljenju, u boljem momentumu.

Moramo, pak, imati na umu da je liga izuzetno ujednačena ove sezone i da je svaka utakmica teška i rezultatski neizvesna.

Bukvalno sitnice mogu da odluče pobednika, neki dobar potez ili individualna greška igrača. Zbog toga je potrebno da budemo fokusirani svih devedeset minuta, ukoliko želimo dobar rezultat'', izjavio je Milisavljević.

Adut Radničkog u napadu biće Slađan Nikodijević, koji je golgeterski proradio u duelu sa bačkom.

''Svakako da nam ne treba poseban motiv u susretu protiv Smedereva, budući da svi znamo da se radi o starom rivalstvu. Takođe, tu je i bodovni motiv, pa svi u klubu priželjkujemo pobedu na ovom gostovanju'',
naglasio je Nikodijević.
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke